23.11.17

Γερμανικά ψέμματα για αεροδρόμια και ταυτότητες – Τους φταίνε για όλα οι Έλληνες όπως τους έφταιγαν κάποτε οι Εβραίοι

Να εφαρμόσουμε τα ίδια στους Γερμανούς, ιδίως μετά την πρόσφατη άφιξη στη χώρα μας αεροπορικώς, επικίνδυνου τζιχαντιστή από Γερμανία  ο οποίος μάλιστα  φορούσε και βραχιολάκι παρακολούθησης!!!
Efenpress

Θα περίμενε κανείς από μια μεγάλη χώρα, όπως η Γερμανία, να συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα ανάλογη του μεγέθους και του ρόλου της, ιδίως από τη στιγμή που θέλει να είναι η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει πρωτίστως να μην ψεύδεται με μικροπρέπεια για τους εταίρους της και να μην τους συκοφαντεί.

Δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται, η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης στο Βερολίνο έχει δώσει «χώρο» σε ορισμένους παράγοντες της χώρας να λαϊκίζουν ασύστολα γύρω από το προσφυγικό-μεταναστευτικό -συναγωνιζόμενοι την ακροδεξιά ρητορική του AfD- και να εξαπολύσουν επίθεση κατά της Ελλάδας, του αγαπημένου στόχου του γερμανικού λαϊκισμού όποτε αισθάνεται την ανάγκη να εξάγει τις αστοχίες και τα εσωτερικά αδιέξοδα της χώρας.
Η γερμανική Deutsche Welle, απηχώντας το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών, αναφέρει ότι η Γερμανία έλαβε την απόφαση εφαρμογής ελέγχων επιβατών που φτάνουν στα γερμανικά αεροδρόμια από την Ελλάδα, σαν η Ελλάδα να βρίσκεται εκτός ζώνης Σένγκεν, λόγω της εισόδου 1.000 ατόμων με πλαστά χαρτιά από τη χώρα μας μόνο εντός του 2017 και επικρίνει την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί ακόμη ξεπερασμένες μη βιομετρικές ταυτότητες που είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν.

Απάντηση:

Σε ό,τι αφορά τα 1.000 άτομα που υποτίθεται έφθασαν στα γερμανικά αεροδρόμια από την Ελλάδα με πλαστά έγγραφα, η Γερμανία δεν έχει προσκομίσει κανένα επίσημο στοιχείο για αυτό τον ισχυρισμό.
Οφείλει να τον αποδείξει, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, πέρα από ψέμα, συνιστά απαράδεκτη συκοφαντία εις βάρος ενός μέλους κράτους της Ένωσης που έχει υποφέρει τα πάνδεινα εξαιτίας των γερμανικών εμμονών την τελευταία δεκαετία.
Η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί δεν πραγματοποιούν ελέγχους μόνο τους Έλληνες πολίτες στα αεροδρόμιά τους, ελέγχουν τους πάντες που φθάνουν από την Ελλάδα. Ακόμα και τους Γερμανούς υπηκόους.
Άρα, τι σχέση έχουν οι ελληνικές ταυτότητες, εάν δηλαδή είναι ή δεν είναι βιομετρικές;
Μάλλον επικαλούνται τις ελληνικές ταυτότητες για να έχουν κάτι ως επιχείρημα, αλλά αυτό είναι λαϊκισμός και κραυγαλέο ψέμα.

Και άλλοι Εταίροι πραγματοποιούν ελέγχους, ακόμα και σε όσους έρχονται από Γερμανία

Ελέγχους η Γερμανία πραγματοποιεί και στα χερσαία συνοριακά περάσματά της με την «ξαδέλφη» της Αυστρία. Και η Αυστρία έχει πρόβλημα με τις… βιομετρικές ταυτότητες;
Η Αυστρία επίσης ελέγχει όσους εισέρχονται στο έδαφός της από τα συνοριακά περάσματά της με την Ουγγαρία και τη Σλοβενία.
Η Δανία, που προφανώς δεν εμπιστεύεται τους Γερμανούς, που το 2015 «έχασαν» δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, δηλαδή τους έστειλαν ακόμα πιο βόρεια, ελέγχει στα χερσαία σύνορά της με τη Γερμανία όσους θέλουν να εισέλθουν στο έδαφός της από τη Γερμανία.
Η Νορβηγία πραγματοποιεί ελέγχους στα πορθμεία της με τη Δανία, τη Σουηδία και τη Γερμανία. Ούτε η Νορβηγία εμπιστεύεται τη Γερμανία; Αν ναι, καλά κάνει.
Η Σουηδία επίσης ελέγχει όσους αποβιβάζονται στα λιμάνια της και στη γέφυρα Öresund με τη Δανία.
Η Γαλλία, από πέρσι τον Νοέμβριο, πραγματοποιεί κανονικά ελέγχους σε όλα τα σύνορά της.
Σύμφωνα με τους κανόνες της Συνθήκης Σένγκεν, σε εξαιρετικές περιστάσεις, όπως όταν έχει εντοπιστεί απειλή για τη δημόσια πολιτική ή την εθνική ασφάλεια, τα κράτη μέλη επιτρέπεται να επανεισαγάγουν προσωρινούς συνοριακούς ελέγχους.
Η Γερμανία λοιπόν αντί να ψεύδεται ότι δήθεν η Ελλάδα της έστειλε 1.000 αεροπορικώς μέσα σε έναν χρόνο και άλλους 15.000 κάθε μήνα… χερσαίως (αλήθεια, από που; Και εάν ισχύει αυτό τότε γιατί δεν αδειάζει η Ελλάδα από αλλοδαπούς;), θα μπορούσε να πει απλά ότι κάνει ελέγχους όπως κάνουν όλοι.

Λαϊκίζουν για εσωτερική κατανάλωση ως ανεύθυνα νήπια

Αλλά λέγοντας την αλήθεια θα μπορούσαν οι Γερμανοί «εταίροι» μας να λαϊκίσουν; Όχι φυσικά.
Χρειάζονται έναν σάκο του μποξ, στην προκειμένη περίπτωση την Ελλάδα, για να μπορεί εν συνεχεία να εξαπολύει τις ρατσιστικές και ανθελληνικές της επιθέσεις η λαϊκίστικη Bild, ώστε να τις καταναλώνει αμάσητα η μεθυσμένη με φτηνή μπύρα απλοϊκή γερμανική εργατική τάξη, που αναζητά κάποιον να «ξεσπάσει».
«Καλύτερα να φταίνε οι Έλληνες παρά οι Γερμανοί πολιτικοί», τόσο απλά.
Δυστυχώς οι Γερμανοί επαναλαμβάνονται και συμπεριφέρονται στους Έλληνες όπως κάποτε στους Εβραίους.
Οι Έλληνες είναι τα εξιλαστήρια θύματα, τα μαύρα πρόβατα, για όλα τα γερμανικά δεινά όπως πριν 80 χρόνια οι Εβραίοι.
Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή τους τη ρατσιστική και άναδρη συμπεριφορά και ιδιαίτερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, που φέρεται ως ο ενορχηστρωτής της νέας ανθελληνικής μανίας, επειδή ψάχνουν τρίτους για να φορτώσουν τις δικές τους αστοχίες και ανικανότητες.

Η Γερμανία απειλεί την ασφάλεια της Ελλάδας

Να υπογραμμίσουμε εδώ γιατί είναι άκρως σημαντικό, ότι εκείνη η χώρα που αντιμετωπίζει αποδεδειγμένα απειλή για την εθνική της ασφάλεια από τη Γερμανία είναι η Ελλάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα, όπως γράφτηκε στον γερμανικό Τύπο, επικίνδυνος τζιχαντιστής που φορούσε και «βραχιολάκι» παρακολούθησης, επιβιβάστηκε σε πτήση από τη Γερμανία και έφτασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, εντελώς ανενόχλητος.
Οι γερμανικές Αρχές μάλιστα δεν μπήκαν καν στον κόπο να ειδοποιήσουν τις ελληνικές.
Είναι η Ελλάδα λοιπόν που κινδυνεύει αποδεδειγμένα από τη γερμανική ανευθυνότητα.
Η Γερμανία αποδεικνύεται -δυστυχώς για όλους μας στην Ευρώπη- ένας κουτοπόνηρος γίγαντας με μυαλό και συμπεριφορά νηπίου. Ενός νηπίου που δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του και αναζητά διαρκώς κάποιον πιο αδύναμο για να του φορτώσει τη «ζημιά». Κάποτε τους έφταιγαν για όλα οι Εβραίοι, σήμερα τους φταίνε οι Έλληνες.
tribune