18.11.17

Μητσοτάκης: Επιτομή του εξευτελισμού της κυβέρνησης η εισβολή στο Πεντάγωνο

«Η ανοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο τελειώνει την επόμενη μέρα της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο twitter, αναφέρεται στην εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, κάνοντας λόγο για «επιτομή του εξευτελισμού της κυβέρνησης» και δηλώνει ότι «η ανοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο τελειώνει την επόμενη μέρα της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας».


Πιο αναλυτικά το tweet του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
«Η εισβολή των γνωστών αγνώστων στο Πεντάγωνο, που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι ο καλύτερα φυλασσόμενος χώρος στην Ελλάδα, συνιστά την επιτομή του εξευτελισμού αυτής της Κυβέρνησης. Η ανοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο τελειώνει την επόμενη μέρα της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας».



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο και κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο του κόμματος στη Λάρισα, τονίζοντας πως «αυτές είναι οι επιπτώσεις της πολιτικής ανοχής σε ένα χώρο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως αντιεξουσιαστικός οποίος έχει εκλεκτικές συγγένειες με αυτή την κυβέρνηση.  Επίσης ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα πως «αυτά τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών τελειώνουν από την επόμενη μέρα της κυβέρνησης της ΝΔ».
protothema