18.11.17

Οι φωτοβολίδες τα ρόπαλα-σημαίες και οι μολότωφ δεν είναι όπλα;


Τι αναφέρει ο ΠΚ περί αμύνης; Τα έχει διαβάσει η κυβέρνηση;
Εκτός από δεκάδες κακουργημάτων και πλημ/των,
έχουμε και  παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών και ρόπαλα.Τι περιμένει; Φοβάται μη χάσει το κομματικό ..."κύρος" της ή να μην χάσει τους συγκεκριμένους οπαδούς της;
Δείτε τι έπαθε από "αθώα" φωτοβολίδα δικηγόρος που έτυχε να περνά από την περιοχή :

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται πλέον η δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείου.
Η άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε ενώ πήγαινε στο σπίτι της στην οδό Νοταρά, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Αφού παρέμεινε μια ώρα στην ανάνηψη στην συνέχεια και λόγω της σοβαρότητας του χειρουργείου μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ καθώς οι γιατροί ανησυχούν εκτός από το ενδεχόμενο επιπλοκών μετά την επέμβαση και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πνεύμονές της μετά την εισπνοή χημικών. 
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δικηγόρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν έσβηνε ούτε με πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να σβήσει στο πόδι της.
Δείτε τις κατωτέρω φωτογραφίες που δείχνουν συγκλονιστικές στιγμές από τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας. Η δικηγόρος εσφάδαζε με τη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο αριστερό της γόνατο.
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν με όποιο διαθέσιμο μέσο είχαν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνέχιζε  να καίει για περίπου ένα λεπτό!
 Aρχικά, προσπάθησαν να σβήσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια, ανεπιτυχώς.
Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Η φωτοβολίδα έσπασε το πόδι της γυναίκας η οποία και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.


πηγη:pronews