29.11.17

Συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης στα Σπάτα - Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του


Είναι η δεύτερη φορά που παραβιάζει άδεια και συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Σε ποιες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο έχει εμπλακεί

Στα χέρια της Αστυνομία έπεσε για πολλοστή φορά ο διαβόητος κακοποιός και ισοβίτης Αντώνης Καραμολέγκος,  μαζί με την σύντροφό του.
Τα δύο θύματά του, οι αστυνομικοί.
 
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και την συνδρομή της ΕΚΑΜ στα Σπάτα, ο 50χρονος δραπέτης και η 46χρονη σύντροφός, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε το 2016 στο Ν. Ηράκλειο σε βάρος ενός εμπόρου ναρκωτικών.
Πρόσθετα, ο 50χρονος ήταν δραπέτης των φυλακών, καθώς στις 7 Μαρτίου 2015 είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από σωφρονιστικό κατάστημα. Ήταν η δεύτερη απόδρασή του, αφού και πάλι είχε παραβιάσει τους όρους άδειας που του είχαν δοθεί το 2011, όμως τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί σύντομα και μάλιστα στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.
Το 1990 είχε σκοτώσει εν ψυχρώ δύο αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που τον είχαν σταματήσει για έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι που κρυβόταν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, κυνηγετικά όπλα και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνος για τυχόν νέες παράνομες ενέργειες.
news247
Οι αρχιηλίθιοι που έδωσαν το δικαίωμα στους ηλίθιους να χορηγούν άδειες στους αιμοσταγείς δολοφόνους δεν ευθύνονται; 
Juan