3.10.17

«Γιατί ακολουθείτε αυτούς τους άπιστους;» Ο γιoς του Ερντογάν «ξεσπαθώνει» κατά της Ευρώπης


Ο Μπιλάλ Ερντογάν, γιος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε τους Τούρκους που «επηρεάζονται» από την Ευρώπη, συμβουλεύοντας τους να μην ακολουθούν «άπιστους».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού Sputnik, την Κυριακή, ο Μπιλάλ Ερντογάν μιλώντας στην Κερασούντα του Πόντου, δήλωσε σχετικά με τους Τούρκους και την Ευρώπη: «Γιατί ακολουθείτε αυτούς τους άπιστους; Είναι αναγκαίο; Εμείς, έχουμε διδάξει σε ολόκληρο τον κόσμο πώς είναι ένα έθνος. Είμαστε τα εγγόνια εκείνων των προγόνων που οδηγούσαν άλογα με ένα σπαθί στο χέρι, για να τερματίσουν την καταπίεση στον κόσμο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε έρθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν είχε διαρρεύσει μια τηλεφωνική συνομιλία στο Διαδίκτυο το 2014, κατά την οποία φέρεται να είχε συνομιλίες με τον πατέρα του σχετικά με τη μεταφορά τεράστιου χρηματικού ποσού από το σπίτι του Ερντογάν στις 17 Δεκεμβρίου 2013.
Σύμφωνα με τα αστυνομικά πρακτικά της έρευνας, ο Ρεζά Ζαράμπ, ιρανός επιχειρηματίας που φυλακίστηκε στη Νέα Υόρκη επειδή παραβίασε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν, έστειλε πολλά χρήματα στην Υπηρεσία Νεότητας και Εκπαίδευσης της Τουρκίας (TÜRGEV) που συνδέεται με τον Μπιλάλ Ερντογάν.
Το Ίδρυμα TÜRGEV ​​αποτέλεσε κέντρο συζήτησης λόγω της μεταφοράς 99.999.990 δολαρίων από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.
Ο αρχηγός του CHP της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αποκάλεσε πολλές φορές το ίδρυμα που συνδέεται με την οικογένεια Ερντογάν ως «κέντρο δωροδοκίας».
tribune