19.10.17

Αντίθετος στις μαθητικές παρελάσεις ο Μπουτάρης...


Θετικός  όμως στις παρελάσεις ...λικνιζομένων  και παλινδρομούντων τραβεστί και ομοφυλοφίλων! 
Mεγάλη στεναχώρια  μας  που  δεν θα  παραστεί στη μαθητική  παρέλαση! 
Θα βάλουμε τον...φουρόγατο να κλαίει! Juan
_________________________
Κάθετα αντίθετος στις μαθητικές παρελάσεις δηλώνει, για άλλη μία φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 FM», εξήγησε τους λόγους της αντίθεσής του.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να παραστεί στην παρέλαση των μαθητών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που γίνεται στην πόλη στις 27 του μηνός, διαχωρίζοντάς την πάντως από τις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης, και την επέτειο του «Όχι».
«Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην μαθητική παρέλαση, η οποία γίνεται στις 27 του μηνός. Δεν πηγαίνω. Μία φορά πήγα για να δω τον εγγονό μου. Και πήγα να τον δω πώς περπατάει, δεν πήγα να τιμήσω την μαθητική παρέλαση» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι πέρα από κάθε λογική πια. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις, με εμβατήρια στρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν θα πάω φέτος».
http://pikosapikos.gr/