29.10.17

Ηλικιωμένος σκότωσε διαρρήκτη που μπήκε στο κατάστημά του


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Ο ένας διαρρήκτης έπεσε νεκρός από τα πυρά του ηλικιωμένου, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει
Τον νόμο στα χέρια του με τραγικές συνέπειες πήρε ένας ηλικιωμένος στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ξαφνικά και ενώ κοιμόταν ο 79χρονος στο σπίτι του που είναι ακριβώς πάνω από το κοσμηματοπωλείο του, άκουσε θορύβους, αντιλήφθηκε ότι δύο διαρρήκτες είχαν παραβιάσει το κατάστημά του και τότε άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο που είχε, βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να σωριάσει τον έναν νεκρό και ο άλλος να προλάβει να τραπεί σε φυγή.

Ο διαρρήκτης που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του ηλικιωμένου είναι ένας 30χρονος Έλληνας ενώ η αστυνομία που κλήθηκε και έφτασε στο σημείο προχώρησε στην σύλληψη του 79χρονου, ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία…
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο ηλικιωμένος δεν δέχτηκε απειλή για την ζωή του από τους δράστες
news247
Ηθικοί αυτουργοί όμως είναι αυτοί που με τη γελοία νομοθεσία τους, αποφυλακίζουν τους επαγγελματίες κακοποιούς μετά από λίγων μηνών κράτηση.
Επίσης η ελλιπής αστυνόμευση, σαν αποτέλεσμα της συσσωρεύσεως χιλιάδων αλλοδαπών και κακοποιών, σε συνδυασμό με την οικονομική δυσπραγία είναι άλλο ένα αίτιο που αναγκάζει πολίτες να αυτοπροστατεύονται με  παρόμοια, σαν το παρόν, αποτελέσματα.
Μπορεί ο ηλικιωμένος να μη δέχτηκε άμεση απειλή για τη φυσική του ζωή αλλά η περιουσία που ήθελαν να του αφαιρέσουν οι κακοποιοί ήταν η όλη του ζωή, αποτέλεσμα εργασίας δεκαετιών.
Aβραάμ Αλεξανδρής