2.10.17

Αυτός είναι ο 64χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λας Βέγκας (φωτό)


Ο άνθρωπος που σκόρπισε τον θάνατο σε περισσότερους από 50 ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 200 σε συναυλία κάντρι στο Λας Βέγκας στις ΗΠΑ στο Mandalay Bay Hotel στην κεντρική λεωφόρο της πόλης είναι ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ, κάτοικος Λας Βέγκας του Λας Βέγκας
προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών που εισέβαλαν στο δωμάτιό του στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου.
Ο δράστης του μακελειού στο Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ (Φωτογραφία: Twitter)
Μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Στο δωμάτιο του δράστη στο ξενοδοχείο βρέθηκαν πολλά όπλα, ενώ αστυνομικοί έχουν φθάσει στο σπίτι του και ετοιμάζονται να το κάνουν «φύλλο και φτερό». Σύμφωνα με το NBC ο Πάντοκ είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο κι ήταν γνωστός στην αστυνομία της Νεβάδα.
Ο σερίφης του Λας Βέγκας, Τζόε Λομπάρντο, είπε ότι βρέθηκε και μια γυναίκα που αναζητούσαν οι αρχές ως πιθανή «συγκάτοικο» του Πάντοκ καθώς και τα δύο οχήματα του δράστη.
H 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ, που αναζητούσαν οι αρχές (Φωτογραφία: Twitter)
Ο Λομπάρντο δεν αποκάλυψε αν η 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ είναι ύποπτη για εμπλοκή στην επίθεση, αλλά την χαρακτήρισε «συνεργό.»
Στο λογαριασμό της στο LinkedIn η Ντάνλεϊ, από το Ρίνο της Νεβάδα, περιγράφει εαυτήν ως επαγγελματία του τζόγου και των καζίνο. Ενώ στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει «περήφανη μητέρα και γιαγιά που ζει τη ζωή της στο έπακρον».
pronews