19.10.17

ΟΒΑ: Προκήρυξη για 210 θέσεις σε όλη την Ελλάδα - ΟΛΕΣ οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Πρόκειται στην ουσία για δυο ξεχωριστές προκηρύξεις, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε στο τέλος του κειμένου. Η πρώτη αφορά 119 θέσεις οπλιτών και εφέδρων από Όπλα και Σώματα ανεξάρτητα από ειδικότητα και ι δεύτερη αφορά 91 θέσεις για τις ειδικές δυνάμεις.



119 Θέσεις Όπλων και Σωμάτων


Εκατόν δέκα εννέα (119) θέσεις οπλιτών και εφέδρων Όπλων-Σωµάτων (πλην Ειδικών ∆υνάµεων) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1), οι οποίες είχαν εγκριθεί για το έτος 2017.


Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα και τους έχει απονεµηθεί οποιαδήποτε ειδικότητα , θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά έως την 31 Οκτ 17 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την
ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα), όπως παρακάτω:



  •  α. Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν εφόσον απολύονται οριστικά, έως 31 ∆εκ 17.
  •  β. Οι έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.



91 θέσεις Ειδικών Δυνάμεων


Ενενήντα ένα (91) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ειδικές ∆υνάµεις του Στρατού Ξηράς, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών, µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1), οι οποίες είχαν εγκριθεί για το έτος 2017.

Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι Ειδικών ∆υνάµεων, που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα και τους έχει απονεµηθεί οποιαδήποτε ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά, έως την 31 Οκτ 17 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα), όπως παρακάτω:


  •  α. Οι οπλίτες, στις Μονάδες Ειδικών ∆υνάµεων που υπηρετούν εφόσον απολύονται οριστικά έως 31 ∆εκ 17.
  •  β. Οι έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις, κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.



armyvoice.gr