11.10.17

Σκότωσε τον 18χρονο γιο του την ημέρα των γενεθλίων του


Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι - Μία άτσαλη κίνηση με το μαχαίρι που κράδαινε ο πατέρας κατά τη διάρκεια τσακωμού μέσα στην οικογένεια, βρήκε τον 18χρονο γιο του στον μηρό και του έκοψε την αρτηρία!
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας που ξεκίνησε να εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Κυριακής σε διαμέρισμα επί της οδού Επικούρου 27 στο Περιστέρι και ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του άτυχου 18χρονου στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» χθες το βράδυ.
Οι τσακωμοί στο σπίτι της οικογένειας από την Αίγυπτο που ζούσε χρόνια στην Ελλάδα, ήταν συχνοί για οικονομικούς λόγους,  καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος πατέρας της οικογένειας ήταν άνεργος και αυτό σταδιακά τον έκανε πολύ νευρικό και προκαλούσε έντονες προστριβές μεταξύ των μελών της οικογένειας.
Σε έναν ακόμη ανάλογο τσακωμό το απόγευμα της περασμένη Κυριακής, μεταξύ του πατέρα και της μάνας με την κόρη, η μητέρα κάλεσε τον 18χρονο γιο της να επιστρέψει στο σπίτι για να τις βοηθήσει και να ηρεμήσει τον πατέρα του, ο οποίος στο μεταξύ είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κράδαινε…
Μόλις μπήκε στο σπίτι ο 18χρονος γιος και προσπάθησε να συνετίσει τον πατέρα του, εκείνος έκανε μία άτσαλη κίνηση με το μαχαίρι και έπληξε τον ίδιο του τον γιο στην μηρό, κόβοντας του την αρτηρία!
Πανικόβλητος ο πατέρας του παιδιού που δεν είχε φαίνεται αυτή την πρόθεση άρπαξε τον αιμόφυρτο γιο του μαζί με την μητέρα του και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εισήχθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Περιστερίου για ενδοικογενειακή βία και πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών, όμως χθες το βράδυ που ήταν και κατά τραγική ειρωνεία η ημέρα γενεθλίων του άτυχου 18χρονου, υπέκυψε των τραυμάτων του και πέθανε.
Ο απαρηγόρητος για την πράξη του πατέρας κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του γιου του…
news247