16.9.17

Oι υπάλληλοι των εταιρειών, το χαρτζιλίκι και τα F-35Α


Εσπευσαν κάποιοι υπάλληλοι γνωστών και μη εξαιρετέων εταιρειών, που γράφουν σε ιστοσελίδες που δεν τις διαβάζει "ούτε η μάνα τους", να επιχειρήσουν να αμφισβητήσουν τον stealth χαρακτήρα των ισραηλινών F-35A και το γεγονός ότι στα σκέλη της πτήσης νότια της Κρήτης που δεν είχαν ανοικτούς τους "ανακλαστήρες" για λόγους ασφαλείας, δεν ήταν ορατά από τα ελληνικά ραντάρ του νότιου τομέα.

Είναι οι ίδιοι που κάποτε έγραφαν για την ανάγκη "εξορθολογισμού των ελληνικών αμυντικών δαπανών" παίζοντας το παιχνίδι των τροϊκανών μέχρι που αυτές "εξορθολογίστηκαν" σε τέτοιο βαθμό που... εξαφανίστηκαν!
Τα κίνητρά τους οφθαλμοφανή: Θέλουν να πείσουν κάποιους εκατοντάδες αφελείς που τους διαβάζουν ότι "Ολα καλά, δεν τρέχει τίποτα με τα F-35A που θα πάρει η Τουρκία, τα βλέπουμε κανονικά, άρα δεν χρειάζεται ούτε αναβάθμιση των αισθητήρων του ελληνικού δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης, ούτε προμήθεια όπλων που να μπορούν υπό προϋποθέσεις εντοπισμού τους, να τα καταρρίψουν, ούτε φυσικά να προμηθευτούμε μαχητικά πέμπτης γενιάς, αρκεί να κάνουμε ένα lifting σε γερασμένα ή μεσήλικα F-16 και όλα καλά"!
Το έχουμε ξαναπεί: Για την καταστροφή της χώρας δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί αυτουργοί. Ευθύνονται και αυτοί που τους στήριξαν, δηλαδή οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι ή "wanna be δημοσιογράφοι". 
Για τις συνθήκες ομηρίας και φινλανδοποίησης που κινδυνεύει να εισέλθει η χώρα, με δεδομένο ότι είναι παντελώς ανέτοιμη να απαντήσει στην Τουρκία και την απόκτηση των F-35 από την ΤΗΚ, ούτε κουβέντα.
Και γιατί να το κάνουν; Το χαρτζιλίκι να πέφτει από κάποιες εταιρειούλες που κόπτονται να πάρουν "ψίχουλα"από τον εκσυγχρονισμό των F-16 κι όλα καλά.
Ας ενημερώσουν τα αφεντικά τους ότι σε αυτή την χώρα υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ανθίστανται...
pronews