6.9.17

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον δεν το... κουνάει από το ιδιωτικό νησί του παρότι πλησιάζει ο τυφώνας Ιρμα

Τι κι αν πλησιάζει απειλητικά ο τυφώνας Ιρμα; Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον αρνείται να εγκαταλείψει το ιδιωτικό νησί του στην Καραϊβική.
Ο ιδρυτής της Virgin ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σκοπεύει να παραμείνει στη νήσο Νέκερ, παρότι είναι πιθανό να περάσει από εκεί ο τυφώνας Ιρμα, που πλέον είναι κατηγορίας 5, δηλαδή της μέγιστης στη σχετική κλίμακα, με ανέμους η ταχύτητα των οποίων φτάνει τα 295 χλμ/ ώρα.

«Κάποιοι επισκέπτες αποχώρησαν νωρίτερα από το Νέκερ για λόγους ασφαλείας, ενώ άλλοι ακύρωσαν το ταξίδι τους εδώ», ανακοίνωσε ο Μπράνσον, σύμφωνα με την Telegraph. «Εγώ θα είμαι στο Νέκερ, μαζί με την ομάδα μας, όπως έκανα και άλλες τρεις φορές που είχαμε τυφώνες, τα τελευταία 30 χρόνια», ανέφερε ακόμη.
Το ιδιωτικό νησί του μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 34 άτομα και νοικιάζεται σε γκρουπ για 80.000 δολάρια τη βραδιά. Το προσωπικό ξεπερνά τα 100 άτομα. Σύμφωνα με τον Μπράνσον, τα κτίρια που βρίσκονται στο Νέκερ μπορούν να αντέξουν τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η μεγάλη του ανησυχία, ανέφερε, είναι για τους κατοίκους των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, τους οποίους συμβούλευσε να μείνουν στα σπίτια τους, ό,τι κι αν γίνει, μακριά από τον ωκεανό.


Πηγή:  iefimerida.gr