2.9.17

Υψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα - Μεγάλες οι ευθύνες του ΓΕΣ


Τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ' Μοίρας Καταδρομών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα., έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.
Όταν έγιναν αντιληπτοί πολύ καθυστερημένα από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.
Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.
Σίγουρα, αν πρόκειται για κάποιου είδους "ειδική" επιχείρηση ΨΠ (Ψυχολογικού Πολέμου), από τους "απέναντι" δεν θα ερχόντουσαν με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες...
Το γεγονός ότι η φρουρά το αντιλήφθηκε καθυστερημένα θα πρέπει να προβληματίσει το ΓΕΣ και προσωπικά τον Αρχηγό, αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη Στεφανή.
Δεν είναι η μόνη περίπτωση "χαλάρωσης", αλλά όταν αυτή γίνεται στην "καρδιά" των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τότε ούτε και ο Αρχηγός, ο οποίος προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, εξαιρείται των ευθυνών.
Και η χαλάρωση στην ειρήνη φέρνει ατυχήματα και στον πόλεμο, ήττες.
Να θυμίσουμε ότι πριν από τρεις εβδομάδες, άλλη ομάδα ατόμων είχε κατεβάσει την ελληνική και σηκώσει την τουρκική σημαία στο Καστελόριζο, βάσει μαρτυριών των κατοίκων, μεταξύ των οποίων και ο ιερέας του νησιού που χαρακτηρίστηκε από πηγή του ΓΕΣ "πιωμένος" και υποστηρίχθηκε ότι ήταν "Μαλτέζοι τουρίστες" που σήκωσαν την κόκκινη σημαία της χώρας τους και όχι Τούρκοι. 
Κανένας "Μαλτέζος" δεν συνελήφθη...
pronews.gr