22.9.17

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΦΩΝΑΖΑΝ… ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!


γράφει η Β. Ανδρή
Άλλη μια χρονιά φέτος άπλυτοι αριστεροί και… πακιστανοί ισλαμιστές «τίμησαν» τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, εξασκώντας «αντιναζισμό» και ζητώντας επιτακτικά «να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής»!

Είναι μια «τιμή μνήμης», ένας «εορτασμός» της άκρας αριστεράς και των παράνομων μεταναστών, που μπήκε στις ζωές μας -για να μας αναστατώσει…- τα τελευταία χρόνια, όπως προηγουμένως είχε συμβεί με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και άλλους «ήρωες» της θολοκουλτούρας στην Ελλάδα. Να ’χουμε ν’ ασχολιόμαστε δηλαδή, για ορισμένους, που πάντα βρίσκουνε την ευκαιρία τέτοιες μέρες να τα σπάνε, να βανδαλίζουνε τις περιουσίες των Ελλήνων και να επιτίθενται στα γραφεία της τρίτης (να μην ξεχνιόμαστε) πολιτικής δύναμης της χώρας, της Χρυσής Αυγής. Κι όλα αυτά τα «ωραία», με την ανοχή -αν όχι με την οργάνωση- του ίδιου του συριζέικου παρακράτους…
Έχουμε και λέμε λοιπόν: «Ολοκληρώθηκε (επεισοδιακά…) πριν από λίγο το συλλ-αλητήριο που οργάνωσε το κόμμα-κράτος ΣΥΡΙΖΑ και οι ζητωμνημονιακές παραφυάδες του (κόμμα Καμμένου, ΑΝΤΑΡCIA -δηλαδή, αμερικανική πρεσβεία-, Ρουβίκωνας κ.λπ.), κατά της μόνης δύναμης Εθνικής Αντίστασης στην ξενοκίνητη και ξενόδουλη χούντα του Μνημονίου, της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, το συλλ-αλητήριο ήταν κατώτερο των περιστάσεων (αραιά-αραιά, να φαινόμαστε καμμιά πενηνταριά!), καθώς οι τριτομνημονιακοί μερκελιστές του ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς οι έχοντες ελληνική ταυτότητα (αλλά όχι ελληνική εθνική συνείδηση) ήταν ελάχιστοι. Κυριάρχησαν οι… Πακιστανοί ισλαμιστές, οι οποίοι μάλιστα έδωσαν τον τόνο με συνθήματα για τη «σφαγή» των μουσουλμάνων Ροχίνγκια στην Μιανμάρ και για τον Αλλάχ, που είναι «μεγάλος». (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, εκτός από τους ισλαμιστές, υπήρχε και «μπλοκ» συριζαίων «γκέι», «λεσβιών» και λοιπών. Εφόσον το συλλ-αλητήριο γινόταν στο… ίσιωμα, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα θα υπήρχε αν η συνύπαρξη γινόταν σε… ταράτσες».