5.9.17

Καθηγητής μουσικής Βορείων Προαστίων ασελγούσε σε ανήλικες και τις βιντεοσκοπούσε


Όλα ήρθαν στην επιφάνεια όταν ένα κοριτσάκι 11 ετών είπε στους γονείς του τι βίωνε στο μάθημα με τον καθηγητή της. 




Είχε σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο
Συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 60χρονος καθηγητής μουσικής σε Ωδείο των Β. Προαστίων, για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών και αρχικά μάλιστα της καταγγελίας μιας 11χρονης μαθήτριάς του από τον περασμένο Ιούλιο, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, την ώρα του μαθήματος μουσικού οργάνου, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, καθώς διατηρούσε και πορνογραφικό υλικό. Έκανε ό,τι έκανε σε βάρος των μαθητριών του δηλαδή και τις βιντεοσκοπούσε παράλληλα με μικροκάμερες που είχε τοποθετήσει στον χώρο…

Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί τρεις υποθέσεις σε βάρος ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί άλλες δύο 9χρονες, εκ των οποίων η μία το κατήγγειλε και εκείνη με την σειρά της,  ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται. Σημειώνεται, ότι ο δράστης ομολόγησε για τις περιπτώσεις αυτές τις αρρωστημένες του πράξεις, άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν το βιντεοληπτικό υλικό στο σπίτι του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, 6 μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου και δύο ψηφιακοί δίαυλοι. Για τα όπλα που κατείχε παράνομα ισχυρίστηκε ότι τον έκαναν να νιώθει …ασφαλής. Ο 60χρονος είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δράστη, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν και τυχόν άλλα ανήλικα θύματά του.
news247
Θοδωρής Παναγιωτίδης