18.9.17

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία στη Νίκαια: Δράστης ο 24χρονος ανιψιός του θύματος


Ο 54χρονος, λογιστής στο επάγγελμα, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, φέροντας τουλάχιστον δέκα μαχαιριές στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ φάνηκε ότι είχε παλέψει με το δολοφόνο του. 
Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αλλά ο δράστης είχε αφήσει τα ίχνη του στο διαμέρισμα.  

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, αφορμή για τη δολοφονία στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές και οι απαιτήσεις του νεαρού, γιου του αδελφού του θύματος που είχε δολοφονηθεί σε ληστεία στη Νέα Χαλκηδόνα, για περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη έπαιρνε από τον θείο του που τον είχε μεγαλώσει.  
 Ο 54χρονος στήριζε οικονομικά τον 24χρονο ανιψιό του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών. 
Όπως φαίνεται, ο νεαρός πήγε εκείνη τη μέρα στο θείο του, για να του ζητήσει χρήματα ή το θύμα ζήτησε από τον ανιψιό του την επιστροφή χρημάτων που του είχε δανείσει στο παρελθόν.  
 Ακολούθησε συμπλοκή, με τον νεαρό να αρπάζει το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον θείο του. Στη συνέχεια φαίνεται πως αναζήτησε χρήματα στο διαμέρισμα, που δεν έχει γίνει σαφές αν τα βρήκε.
 Στην ντουλάπα του σπιτιού βρέθηκε ένας φάκελος με χρήματα, κατά την αστυνομική έρευνα, τα οποία ο δράστης δεν είχε αποσπάσει.  
 Ο 54χρονος διατηρούσε λογιστικό γραφείο ακριβώς δίπλα στο σπίτι του, ενώ σε δώμα της μονοκατοικίας έμενε ο αδελφός του, που δεν είχε ακούσει τίποτα.  
 Ο 39χρονος πατέρας του δράστη είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος, πριν από χρόνια, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στη Νέα Χαλκηδόνα, έγκλημα που είχε τότε αποδοθεί σε ληστεία. 
Έπειτα από λίγα χρόνια πέθανε η μητέρα του θύματος, από το πένθος της.   
Ένα μήνα αργότερα, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν το άγριο έγκλημα. 
  Πηγή: ΑΝΤ1 Πηγή: www.lifo.gr