2.8.17

Ο Oλυμπιακός 'τσεκάρει', η ΑΕΚ για το θαύμα


Ολοκληρώνεται σήμερα η τρίτη προκριματική φάση του Champions League

Mεγάλη μέρα η Τετάρτη για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καθώς θα δείξει αν θα προκριθούν στα play off του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται με το ένα πόδι εκεί υποδεχόμενοι την Παρτιζάν, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θα χρειαστούν ένα θαύμα για να τα καταφέρουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ θα το παλέψει απέναντι στη Βιτορούλ, ενώ στο πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχουν ακόμα 11 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Κίνηση, όμως υπάρχει και στο Europa League με δύο αναμετρήσεις. Με λίγα λόγια: Όλα τα λεφτά η Τετάρτη!
Ξεκινάμε με το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτιζάν! Οι "Πειραιώτες" στο πρώτο παιχνίδι, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της εποχής, πήραν το πολύτιμο διπλό με σκορ 1-3 και έκαναν πολύ εύκολη τη ζωή τους για τη ρεβάνς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν πολύ έξυπνα μέχρι τώρα στη μεταγραφική περίοδο, κάνοντας αρκετά ουσιαστικές μεταγραφές, με ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και όχι μόνο. Αρκεί να διαχειριστούν το προβάδισμα από το πρώτο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας, έτσι ώστε να προκριθούν ξεκούραστα στα play off του Champions League, κάτι που θα τους δώσει αυτομάτως το ελάχιστο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.
Η ΑΕΚ, από την άλλη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ύστερα από την ήττα με 0-2 από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα στη ρεβάνς της Μόσχας για να προκριθεί στα play off. H "Ένωση" φάνηκε ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της, μάλλον λόγω των καλών μεταγραφών που πραγματοποίησε μέχρι τώρα και στο πρώτο ματς την… πάτησε. Οι Ρώσοι χτύπησαν με δύο στημένες φάσεις, ένας τομέας που ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του. Το κλίμα πάντως στις τάξεις του "δικεφάλου" είναι θετικό, ύστερα και από την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Στα άλλα ματς του προγράμματος, ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που υπέστη στη Ρουμανία από τη Βιτορούλ και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ενώ η Κοπεγχάγη θα τα βρει δύσκολα απέναντι στη Βαρντάρ, από την οποία έχασε, επίσης, με 1-0 στα Σκόπια. Μεγάλη αγωνία αναμένεται στα ζευγάρια Μπασακσεχίρ - Μπριζ, Πλζεν - FCSB, Ρόζενμποργκ - Σέλτικ, Άγιαξ - Νις και Ριέκα - Σάλτσμπουργκ που τα πρώτα ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ στα υπόλοιπα λίγο πολύ έχει κριθεί ποια ομάδα θα πάει στα play off.
Tέλος, στο κουπόνι της Τετάρτης υπάρχουν και δύο αναμετρήσεις για το Europa League. H μεγάλη μάχη της ΑΕΛ Λεμεσού απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0, δίνοντας στην κυπριακή ομάδα σημαντικές ελπίδες πρόκρισης και το μάλλον διαδικαστικό ματς Σιόν - Σούντουβα με τους Λιθουανούς να έχουν πάρει τη νίκη με 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.