24.8.17

ΧΑΛΚΙΔΑ: κυκλοφοριακό κονφούζιο προς την Υψηλή γέφυρα!!!

Μεγάλη και απίστευτη ταλαιπωρία περιμένει όσους ξεκινούν από Χαλκίδα για Σχηματάρι- Αθήνα κ.λ.π. μέσω υψηλής γέφυρας!




 Στην ανηφόρα, μπροστά από το Β΄Γυμνάσιο, στο δρόμο που οδηγεί στην υψηλή γέφυρα, συνεργείο σκάβει και τοποθετεί σωληνώσεις, έχοντας αποκλείσει τη διέλευση μικρών και βαρέων οχημάτων προς τη γέφυρα! 



Οι αρμόδιοι, τοποθέτησαν μια πινακίδα που δείχνει παράκαμψη προς τα δεξιά για Αθήνα. 

Οι οδηγοί όμως που ακολουθούν την υποδειχθείσα πορεία συναντούν στο αριστερό τους χέρι τη   στενή οδό Ντούρμα με απότομη  ανηφόρα και με παρκαρισμένα οχήματα κατά μήκος της και πιστεύοντας ότι από εκεί θα πάνε προς τη γέφυρα, προσπαθούν να ανέλθουν! 







Η άνοδος συνεχίζεται...




Ντούρμα: ανεβαινοντας ψηλά, πανω στα ψηλά βουνα...!


Άλλος  ανέβηκε από τη Ντούρμα και συναντιέται με άλλους οδηγούς στην Λειβαρά, που ψάχνουν και αυτοί!


ο οδηγός κατάφερε να ανέλθει την οδό Ντούρμα, μπαίνει στην οδό Λειβαρά και σε λίγο θα αρχίσει να ψάχνει από που πάνε για τη γέφυρα...!




η άνοδος προς Γέφυρα από την πάνω μεριά


το συνεργείο εμπρός από το Β΄Γυμνάσιο


Αριστερά διακρίνεται η οδός από την οποία έπρεπε να μεταβαίνουν προς την Γέφυρα.


η ανηφόρα της οδού Ντούρμα με 35 μοίρες κλίση!!!


η ίδια οδός από άλλο σημείο

Αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται εκεί από κατερχόμενα οχήματα, το βρισίδι μεταξύ των οδηγών, να "πηγαίνει σύννεφο" και με σοβαρό και άμεσο κίνδυνο προκλήσεως ατυχήματος αφού οι άσχετοι αρμόδιοι, βαρέθηκαν να τοποθετήσουν μία ακόμα πινακίδα που να κατευθύνει τους οδηγούς στην επομένη οδό που κατά κάποιο τρόπο προσφέρεται για τη γέφυρα. (εκεί έχουν βάλει πινακίδα).

 Βέβαια άν οι προαναφερθέντες 'ασχετοι είχαν "ενός κοκόρου γνώση"  θα μετέτρεπαν την φαρδιά  οδό  " Χουρμουζιάδη" πίσω από το Β΄ Γυμνάσιο σε διπλής κατευθύνσεως, με μερικούς κώνους και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αφού η συνέχειά της οδηγεί κατευθείαν στην υψηλή γέφυρα!

 Αντί αυτού προτίμησαν να γεμίσουν την περιοχή Αγ. Μαρίνας με περιπλανώμενους οδηγούς που ψάχνουν απεγνωσμένα και εκνευρισμένοι να βρούν επιτέλους κάποια έξοδο προς Αθήνα!

Φυσικά μιλάμε όχι μόνο για ΙΧ αλλά για νταλίκες, φορτηγά, λεωφορεία βυτιοφόρα κ.λ.π.!!!