9.8.17

Το Λονδίνο στοχοποιεί Κοτζιά για τη στάση του στο Κυπριακό!Με τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά μπορεί κάποιος να ΄χει πολλές διαφωνίες. Ωστόσο στα κρίσιμα θέματα που κλήθηκε να χειριστεί ,όπως το Κυπριακό και το Σκοπιανό, δεν νομίζουμε ότι μπορεί να υπάρξει αρνητική κριτική από οποιονδήποτε.

Το δημοσίευμα των Financial Times δεν είναι η πρώτη ή η μοναδική επίθεση που δέχεται ο Κοτζιάς, μετά από την διάσκεψη για το Κυπριακό. Διάσκεψη στην οποία “δεν πέρασε” η λογική της “λύσης ότι να΄ ναι” που την επιθυμούσαν Τούρκοι κατά κύριο λόγο αλλά και οι Βρετανοί. Το φαινόμενο πλέον έχει πάρει διαστάσεις συντονισμένης επίθεσης και στόχευσης εναντίον του Κοτζιά.
Είχαμε τα δημοσιεύματα περί “ελληνικού βέτο” για την Κίνα και τη Βενεζουέλα και τώρα το δημοσίευμα που αφήνει υποννοούμενα για τον Έλληνα ΥΠΕΞ.
Όλα αυτά ενώ η Βρετανία βγάζει ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδας επικαλούμενη ακόμα και τις πυρκαγιές!!!  Όταν κάηκαν στη Πορτογαλία 70 άνθρωποι γιατί δεν έβγαλαν οδηγία;. 
Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για συντονισμένη επίθεση (λόγω Κυπριακού και Σκοπιανού) προς τον Κοτζιά από συγκεκριμένα κέντρα του Λονδίνου. Στο Κρανς Μοντάνα επανειλημμένως υπήρξαν στιγμές ιδιαίτερης έντασης ανάμεσα στον Κοτζιά και στον υφυπουργό Εξωτερικών, Αλαν Ντάνκαν. Για να μη ξεχνιόμαστε αλλά και να μην παραμυθιαζόμαστε να υπενθυμίσουμε πως  οι FT το 2015 ,αναπαρήγαγαν δήθεν “πληροφορίες” περί στενών σχέσεων του Κοτζιά με ρωσικούς εθνικιστικούς κύκλους προσκείμενους στο Κρεμλίνο (Ντούγκιν). Κάτι που επίσης είχε διαψευσθεί κατηγορηματικά. 
............... 
πηγη: militaire