31.8.17

Απαράδεκτος & αχάριστος ο Τραμπ απέναντι σε Έλληνες ευεργέτες του


Αν και φαινομενικά ο Αμερικανός πρόεδρος αισθάνθηκε ότι έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες εκ της ομάδας των Ελληνοαμερικανών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του στον προεδρικό θώκο, η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι και της άλλης πλευράς. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να έχει συμβεί.

Με απαράδεκτη και εξοργιστική συμπεριφορά, ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε την οργή του στον ομογενή σύμβουλό του Τζορτζ Τζιτζίκος, λόγω μικρής προσέλευσης κόσμου σε συγκέντρωση που του διοργάνωσαν στο Φοίνιξ της Αριζόνα, με αποτέλεσμα να τον αδρανοποιήσει, ενώ δεν είχε τον ανδρισμό να το πει ο ίδιος, βάζοντας βοηθό του με ευθύνη επί των θεμάτων ασφαλείας.
Και να σκεφτεί κανείς, ότι στις 31 Ιουλίου ο Τζιτζίκος είχε αποσυρθεί από τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο με σκοπό να επιστρέψει στην εταιρία συμβούλων του και τους πελάτες του, όμως για να μην εγκαταλείψει τον Τραμπ, συνέχισε να παίζει ρόλο στη διοργάνωση των εκδηλώσεων του Αμερικανού προέδρου.
Ουδείς όμως πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος και ο Τραμπ δεν είχε ποτέ κάποια άλλη φήμη πέραν αυτής ενός ατόμου που μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Αλλιώς θα καταλάβαινε τον δικό του ρόλο στη μη προσέλευση ατόμων διατεθειμένων να τον ακούσουν και να συμμετάσχουν στο επικοινωνιακό σόου που ήθελε να στήσει.
Αυτή του η αλαζονεία είναι όμως που θα του βγει σε κακό και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει ήδη στην Ουάσιγκτον για το αν θα βγάλει τον χρόνο ή όχι, αν και δεν θα πρέπει κανείς να υποτιμά το ένστικτο επιβίωσης που έχει ο υπερόπτης Τραμπ.
defence-point