21.8.17

Καταιγίδες πλήττουν την χώρα - «Μούσκεψε» και η Αττική - Εσβησε η φωτιά στην Κόρινθο!


Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν αυτή την στιγμή διάφορα σημεία της Ελλάδας. Στην Αττική τα βόρεια και δυτικά προάστια "βάλλονται" από ισχυρή καταιγίδα ενώ "βαριά" νέφωση υπάρχει στο κέντρο και τα νότια προάστια με δυνατές βροντές.


Καταιγίδα που ξέσπασε στην Κόρινθο έσωσε το Σοφικό και έσβησε την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή από τα Ισθμια προς την ορεινη Κορινθία.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (21/08/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρά φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα.
Οι καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα, Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, προβλέπονται και για για την Τρίτη από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν, σύμφωνα με την έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
pronews