21.8.17

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Μασσαλία


Αυτοκίνητο έπεσε σήμερα το πρωί σε δύο στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Μασσαλίας στη νότια Γαλλία, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό ακόμη ενός. 


Συγκεκριμένα, ένας 35χρονος, γνωστός στις Αρχές για μικροεγκλήματα, έριξε το όχημά του στις 08.15 το πρωί σε μία στάση και λίγο αργότερα σε άλλη, σε διαφορετική περιοχή. 
Το περιστατικό σημειώθηκε στο παλιό λιμάνι της πόλης, ενώ ο οδηγός συνελήφθη. Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα, 42 ετών, ενώ τραυματίστηκε μία 29χρονη.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και ζητείται από τους πολίτες να μην προσεγγίζουν το σημείο. 

Η πρώτη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας.Συγκεκριμένα, το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο στο 13ο διαμέρισμα στον βόρειο τομέα της πόλης γύρω στις 08.15 το πρωί (τοπική ώρα), χτύπησε και τραυμάτισε μια γυναίκα στα πόδια. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, το ίδιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια δεύτερη στάση λεωφορείων στο 11ο διαμέρισμα, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα, σκοτώνοντας μία γυναίκα.

Το γαλλικό δίκτυο BFMTV μεταδίδει ότι το αυτοκίνητο είναι ένα κλεμμένο Renault Espace κι ότι ο συλληφθείς λέγεται ότι πάσχει από «ψυχολογικά προβλήματα».

Zougla.gr