27.8.17

Χειρουργήθηκε το αγόρι που δέχθηκε την επίθεση σκύλου


Σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο υποβλήθηκε το 12χρονο αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου, 26 Σεπτεμβρίου, από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο μικρός ασθενής δέχθηκε την επίθεση σκύλου στο νησί των Κυκλάδων, όπου και έκανε διακοπές με τους γονείς του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο, το θώρακα και τα χέρια. Η κατάσταση της υγείας του απαιτούσε την άμεση μεταφορά του σε Παιδοχειρουργική Κλινική και για τον λόγο αυτό στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί τον εισήγαγαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η επέμβαση υπήρξε επιτυχημένη και ο 12χρονος δέχεται τις φροντίδες των γιατρών της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περιπέτεια του παιδιού και της οικογένειάς του δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, καθώς απαιτούνται πιθανότατα και αισθητικές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση του προσώπου του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, ο μαθητής δέχθηκε την επίθεση του σκύλου δεν έχουν διευκρινιστεί.

Πηγή: cretapost.gr

____________________________
Συνηθισμένο φαινόμενο, αφού γέμισε ο τόπος από σκυλιά! Η φορολόγηση των ιδιοκτητών τους θα περιόριζε τη σκυλολαγνία.
Juan