13.8.17

Τρίκαλα: Bρέθηκε οπλοστάσιο στην κατοχή δυο Αλβανών που διακινούσαν ναρκωτικά (φωτό)


Οι αστυνομικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα και ανακάλυψαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.
Την παράνομη δραστηριότητα δυο αδελφών από την Αλβανία, που διακινούσαν ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ερευνούσαν οι αρχές και οι αποκαλύψεις ήρθαν στο φως.

Οι αποκαλύψεις άρχισαν όταν ο ένας από τα αδέλφια ηλικίας 37 χρόνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας να προμηθεύει με τέσσερα ναρκωτικά χάπια έναν 47χρονο, έναντι αμοιβής. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου κατοικεί και ο 34χρονος αδελφός του, βρέθηκαν ακόμη 216 ναρκωτικά χάπια, 18 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή “βράχου”, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Στο σπίτι, οι δύο Αλβανοί είχαν ακόμη ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα, μία μεταλλική θήκη με άλλα 19 φυσίγγια, τρία πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ, τρεις σιδερογροθιές και πέντε μαχαίρια στρατιωτικού τύπου! Όλα κατασχέθηκαν και το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.


pronews