30.8.17

Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ διοργανώνει το ΕΚΘ στις 9 Σεπτεμβρίου


Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο, απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017, στις 18:00 το απόγευμα, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.


Το ΕΚΘ στο πλαίσιο των «αγωνιστικών» του δράσεων – όπως τόνισε- ενόψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, μαζί με τη ΓΣΕΕ διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις, στη Θεσσαλονίκη:

1. Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.
2. Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:30.π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Ε.Κ.Θ. θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τη ΓΣΕΕ. Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
3. Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
4. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.


Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΘ, υπογράμμισε: «Αγωνιζόμαστε για την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των επόμενων γενεών σε μια κοινωνία με:

-Σταθερή και Πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, Υγεία & Ασφάλεια
-Δίκαιο και Βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, Συντάξεις, Παροχές
-Ελεύθερη Συνδικαλιστική Δράση - Σεβασμό στους Δημοκρατικούς Θεσμούς

zougla.gr