9.7.17

Θρίλερ στον Υμηττό: Στον αγνοούμενο αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη ανήκει η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη (upd)


Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το πτώμα ενός άνδρα σε μονοπάτι του Υμηττού, στην περιοχή Κυρά Ελένη. Δίπλα στο πτώμα υπάρχει όπλο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε ο άνδρας για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου 3 μήνες από το σπίτι του, λόγω του υπηρεσιακού όπλου που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα, αλλά και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
Την σορό εντόπισε περιπατητής δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.
Δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η σορός φαίνεται να ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 25 Απριλίου.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία χωρίς να αποκλείεται προς το παρόν άλλο ενδεχόμενο.
Αστυνομικοί της ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Επίσημα, η ταυτότητα του νεκρού θα ανακοινωθεί μετά την εξέταση DNA. Πάντως, επιτόπου βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών, καθώς και η Πυροσβεστική, την οποία ειδοποίησαν αρχικά οι περιπατητές που εντόπισαν την σορό, δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν πεζοπόροι και ποδηλάτες.
pronews