22.7.17

Η EFENPRESS


Στην Efenpress,  όλο το 24ωρο, ορισμένοι  συνεργάτες της, σαρώνουν στην  κυριολεξία το διαδίκτυο από όπου συγκεντρώνουν τις κυριότερες ειδήσεις, τις οποίες μετά από διασταύρωση και επαλήθευση (όσο αυτό είναι δυνατό)  τις αναδημοσιεύουν. Άλλοι συνεργάτες σχολιάζουν διάφορες ειδήσεις, άλλοι συγκεντρώνουν ειδήσεις από διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία και από δελτία τύπου Υπηρεσιών και πολιτικών. Όλες αυτές οι ειδήσεις, αξιολογούνται και οι πιο αξιόλογες δημοσιεύονται.

 Συγγραφείς, πολιτικοί  (ανεξαρτήτως κόμματος) καθώς και λογοτέχνες που συνεργάζονται με την Efenpress μας στέλνουν κείμενα, άρθρα κ.λ.π. τα οποία επίσης αναρτώνται.

 Η ομάδα που ασχολείται με τη ψυχαγωγία των αναγνωστών μας, ερευνά και βρίσκει  κινηματογραφικές ταινίες στο διαδίκτυο τις οποίες μπορούν να δούν οι αναγνώστες μας στις 15,00 (Ελληνικές) και στις 20.00' (ξένες).


 Η Efenpress δημοσιεύει επίσης κείμενα και βίντεο που της στέλνουν τα γραφεία τύπου των διαφόρων κομμάτων, αδιακρίτως.


 Οι αναγνώστες της, μπορούν να βρουν στην αριστερή πλευρά της, διάφορες πληροφορίες για τον καιρό, για φαρμακεία, γιατρούς, για φορολογικά και δεκάδες άλλα χρήσιμα θέματα .


 Η μόνη ανταμοιβή της Efenpress είναι η αναγνωσιμότητά της, που επεκτείνεται σχεδόν σε όλο το κόσμο.


 Ειδικά στους μακρινούς αναγνώστες της, Έλληνες της διασποράς, η Efenpress απευθύνει θερμό χαιρετισμό και τους ζητά να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους σχετικά, ώστε να πληροφορούνται και εκείνοι τις ειδήσεις από αυτήν.

 Το αυτό αίτημα απευθύνει και στους εν Ελλάδι αναγνώστες της και τους προτείνει να απευθύνονται στο email της (efenpress@yahoo.gr) για όποιο θέμα κρίνουν ότι πρέπει να δημοσιευθεί.

    Με θερμούς χαιρετισμούς 


 Η Συντακτική Ομάδα της Efenpress