12.7.17

Champions League και 'λάτιν' το πρόγραμμα


O AΠΟΕΛ ρίχνεται στη μάχη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης



Σαφώς και είναι πιο ενδιαφέρον το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Champions League την Τετάρτη, καθώς ακόμα πιο δυνατές ομάδες ξεκινούν το "ταξίδι" τους στη διοργάνωση. Μία από αυτές είναι και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υποδέχεται τη Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Aπό εκεί και πέρα, υπάρχει μια αναμέτρηση για το Europa League και όλα ύστερα μετατοπίζονται πέρα από τον Ατλαντικό. Gold Cup, Σουνταμερικάνα, πρώτη κατηγορία Βραζιλίας και δεύτερη Αργεντινής γεμίζουν το κουπόνι μας και είμαστε... ευγνώμονες για αυτό!

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!


Δικαιωματικά, την αρχή αξίζει το Champions League. H διοργάνωση βρίσκεται στη δεύτερη φάση των προκριματικών της και την Τετάρτη ξεκινούν το ταξίδι τους αρκετές γνωστές μας ομάδες. Μάριμπορ, Μάλμε, ΜΠΑΤΕ, Λουντογκόρετς, Λέγκια, Μάριεχαμν, Κοπεγχάγη, Ρόζενμποργκ είναι κάποιες από αυτές. Στο... χορό μπαίνει, όμως, και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υποδέχεται στο ΓΣΠ την άσημη Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και αν σταθεί στο ύψος του πραγματικά μπορεί να εξασφαλίσει από τον πρώτο κιόλας αγώνα την πρόκριση. Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο των προκριματικών έχει και το Europa League, με το ζευγάρι Ίντερ Μπακού - Φόλα. Οι Αζέροι είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά και για να περάσουν στην επόμενη φάση.


Περνώντας από την άλλη μεριά του Ατλαντικού βρίσκουμε το Gold Cup. Εκεί η διοργάνωση συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική του Β' Ομίλου. Τα παιχνίδια που διεξάγονται είναι τα Παναμάς - Νικαράγουα και ΗΠΑ - Μαρτινίκα. Σε αυτόν τον όμιλο προηγείται η Μαρτινίκα, με τις ΗΠΑ να θέλουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ. Για το Κόπα Σουνταμερικάνα, η φάση των "32" συνεχίζεται με άλλα τρία ματς. Αυτά είναι τα: Mπολιβάρ - Κίτο, Ιντεπεντιέντε - Ικίκε και Νασιονάλ Ασουνσιόν - Ολίμπια Ασουνσιόν.


Στην Αργεντινή, τώρα, και στη δεύτερη κατηγορία διεξάγονται οκτώ παιχνίδια για την 43η (και προτελευταία) αγωνιστική. Χαμός θα γίνει στο Ριβαντάβια - Ντάγκλας Χέιγκ για την παραμονή, ενώ επίσης καίγεται και η Σεντράλ Κόρντομπα που υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Ατλέτικο Παρανά. Μεγάλη μάχη θα δώσει η Γκιγιέρμο Μπράουν μέσα στην έδρα της Φέρο Καρίλ Οέστε, για να κρατηθεί στην δεύτερη θέση που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής.


Τέλος, στη Βραζιλία έχουμε έξι αγώνες για την 13η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Σάο Πάουλο μεταξύ της Παλμέιρας και της Κορίνθιανς, ενώ δυνατά ματς θα είναι επίσης και τα Ατλέτικο Μινέιρο - Σάντος, Φλουμινένσε - Μποταφόγκο και Ατλέτικο Παραναένσε - Κρουζέιρο.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.