18.7.17

Βγαίνει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού


Με τα μισά ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού συνεχίζεται η Τρίτη. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό.



Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα μισά ζευγάρια παίζουν την Τρίτη και τ' άλλα μισά την Τετάρτη, ώστε να μάθουμε και ποιος θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Ολυμπιακού!



Δες τα πάντα για τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν την Τρίτη. Επτά αγώνες συνολικά. Από αυτούς περίπου οι μισοί (Αλασκέρτ - Μπάτε, Βάρνταρ - Μάλμε, Βίκινγκουρ - Χαφναρφιορντούρ) είναι τελείως "ανοιχτοί" και θα κριθούν τώρα. Οι υπόλοιποι τέσσερις (Αστάνα - Σπάρτακς, Δε Νιου Σαιντς - Ριέκα, Σαμτρέντια - Καραμπάγκ, Μπουντούτσνοστ - Παρτιζάν) είτε κρίθηκαν από το σκορ του πρώτου αγώνα (Σαμτρέντια - Καραμπάγκ), είτε το φαβορί έχει ένα "καλό προβάδισμα" που δύσκολα θα σπάσει.
Ενδιαφέρον για την κλήρωση έχει και ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει είτε με την πρωταθλήτρια Σκοπίων, Μπουντούτσνοστ, είτε με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν Βελιγραδίου. Η Παρτιζάν έχει ένα ισχυρό προβάδισμα μετά το 2-0 του Βελιγραδίου, όμως αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Κατά τ' άλλα έχουμε τη συνέχεια στην πρώτη αγωνιστική του Ουκρανικού πρωταθλήματος, το μόνο "κανονικό" ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έχει αγωνιστική δράση. Μάλιστα οι δυο πιο "ελκυστικές" ομάδες της χώρας, Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου παίζουν αγώνες.
Τέλος, έχουμε ένα δυνατό ευρωπαϊκό φιλικό στην Ασία, όπου η Ντόρτμουντ παίζει με την πρωταθλήτρια των μεταγραφών, Μίλαν!


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.