9.7.17

Επανάσταση στην ΚΟ της ΝΔ κατά Κ.Μητσοτάκη για τα «σαλιαρίσματα» με το ΠΑΣΟΚ: «Ως εδώ»!

Προειδοποίηση στην ηγεσία της ΝΔ ότι δεν θα ανεχθούν συνεργασία με το πολιτικά "βοθρώδες" ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή απηύθυναν είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι βέβαια απηχούν τις σκέψεις της ευρύτερης πλειοψηφίας των πολιτών που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και έβλεπαν από το 1981 μέχρι το 2011 τις προσπάθειες της παράταξης για ανόρθωση της χώρας να καταστρέφονται από τις "πράσινες" ηγεσίας, είτε Α.Παπανδρέου, είτε Κ.Σημίτης, είτε Γ.Παπανδρέου λεγόταν ο ηγέτης του.





Συνολικά είκοσι βουλευτές της ΝΔ με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Δημοκρατία” αντιδρούν στο φλερτ Μητσοτάκη με το ΠΑΣΟΚ, και δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσει "συγχωροχάρτι" στον ιστορικό πολιτικό αντίπαλο της Κεντροδεξιάς στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ο οποίος έφερε την απόλυτη καταστροφή στο τόπο και έδεσε με "βαριές" αλυσίδες την Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες.
Οι βουλευτές θεωρούν ότι η βασική αιτία για την ήττα του κόμματος στις εκλογές του 2015 από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συνεργασία  Α.Σαμαρά με το "αμαρτωλό" ΠΑΣΟΚ και η συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων σε μία κυβέρνηση που λειτούργησε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ! 
Η εμφάνιση του Κ.Μητσοτάκη (συν γυναιξί!) στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατ'ευφημισμόν "Δημοκρατικής Συμπαράταξης", όπως είναι το νέο όνομα του κόμματος που νομίζουν ότι θα "καθαρίσει" την βρώμα του ΠΑΣΟΚ, να συναγελάζεται και να αγκαλιάζεται  μαζί με τους ... Κ.Σημίτη, Γ.Παπανδρέου, Φ. Γεννηματά και όλο το "πράσινο σκυλολόϊ" (σ.σ.: χρησιμοποιούμε έκφραση βουλευτή της ΝΔ) κρίθηκε από τους περισσότερους βουλευτές, "Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε πολιτική ευγένεια". 
Εδειξε εικόνα πολιτικού που ξέχασε τα πάντα και η διακυβέρνησή του θα είναι "μια από τα ίδια" αυτών που διέλυσαν την χώρα.
Οι βουλευτές του κόμματος, που δεν προέρχονται μόνο από την καραμανλική πτέρυγα αλλά και από μη προσδιορισμένους εσωκομματικά χώρους δηλώνουν ότι "Δεν θα επιτρέψουμε με νεοδημοκρατικές ψήφους να έλθει πάλι στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ"!
“Η Ιστορία δεν παραγράφεται, οι πολίτες έχουν μνήμη”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή που αναδεικνύει η εφημερίδα στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της "Δημοκρατίας".

Πηγή: pronews