25.7.17

Πρεμιέρα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ


Οι αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!


Για τις ελληνικές ομάδες ουσιαστικά η σεζόν αρχίζει αυτή την εβδομάδα. Με εξαίρεση τον Πανιώνιο που ξεκίνησε να παίζει πριν 15 μέρες, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και οι τρεις του Γιουρόπα (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος) παίζουν Τρίτη και Πέμπτη προκριματικά! Την Τρίτη, η ΑΕΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτίζαν.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!
Τρίτη λοιπόν και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτος προκριματικός γύρος. Αρχίζουμε με τα "δικά μας". Στις 20:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η "Ένωση" περίμενε πως και πως την επιστροφή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και δεν πρόκειται ν' αφήσει την ευκαιρία της να πάει χαμένη. Έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες η ΤΣΣΚΑ, θα είναι δύσκολο το "ματσάρισμα".
Λίγη ώρα αργότερα, την ...κλασσική, στις 21:45 ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν. Η πρεμιέρα του Μπέσνικ Χάσι και του νέου Ολυμπιακού των Εμενίκε, Οφόε, Καρσελά, μόνο σε εύκολο παιχνίδι δε θα γίνει. Η Παρτίζαν μπορεί να μην είναι "υπερδυναμη" αλλά σίγουρα είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και το κυριότερο, περιμένει με απίστευτη ανυπομονησία αυτό το ματς. Ως γνωστόν οι "ερυθρόλευκοι" είναι "αδερφοποιημένοι" με τον Ερυθρό Αστέρα, το μεγάλο αντίπαλο της Παρτίζαν. Περιμένουν "θερμή" υποδοχή οι Πειραιώτες από τους περίφημους "Γκρομπάρι"!
Στα υπόλοιπα ματς, τέσσερα στο σύνολο, δεν υπάρχει το "μεγάλο" παιχνίδι, όμως πλέον δεν υπάρχουν και οι αδύναμες ομάδες των προηγούμενων προκριματικών. Τα παιχνίδια είναι Καραμπάκ - Σερίφ Τιρασπόλ, Σλάβια Πράγας - Μπάτε, Στεάουα Β. - Πλζεν, Βάρνταρ - Κοπεγχάγη.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.