4.7.17

Ο Καμμένος μίλησε για εμπόριο ναρκωτικών από Τουρκία και η Άγκυρα τον “επιβεβαίωσε”!


Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλούσε από το βήμα της Βουλής χθες το μεσημέρι για τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούνται μέσω Τουρκίας ίσως και με τις ευλογίες των αρχών, στο Αιγαίο βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση νηοψίας του τουρκικού πλοίου για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες από την αμερικανική DEA ότι μεταφέρει ναρκωτικά!

Η αντίδραση των Τούρκων στο περιστατικό επιβεβαιώνει όσα ο ΥΕΘΑ είπε στη Βουλή. Η Άγκυρα όχι μόνο δεν έσπευσε να εντοπίσει το πλοίο που έπλευσε στα τουρκικά ύδατα για να αποφύγει τη νηοψία, αλλά επί της ουσίας προστάτευσε τον καπετάνιο και το πλήρωμα!!!
Αντί να ασχοληθεί με την ουσία του θέματος,δηλαδή αν το πλοίο πράγματι μετέφερε ναρκωτικά ή όχι, η Άγκυρα επιχείρησε να παρουσιάσει το γεγονός ως …επιθετική ενέργεια της Ελλάδας εναντίον ενός φορτηγού πλοίου!
Αν αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κάλυψη σε εμπόρους ναρκωτικών τότε τι άλλο μπορεί να ΄ναι;
Ο Καμμένος δεν είναι ο πρώτος που μίλησε για εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία από τα κέρδη του οποίου χρηματοδοτούντο άλλες παράνομες δραστηριότητες. Τα Wikileaks έχουν αποκαλύψει τηλεγραφήματα, σύμφωνα με τα οποία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ενημερωθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία μέσω του οποίου χρηματοδοτείτο  η Αλ Κάϊντα!
militaire