10.6.17

Στην Σύρο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος (VIDEO)


Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων κάνουν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης συνοδευόμενοι από υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αναγνωστάκης με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη και τους: Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγο Αντώνη Μπάκα, το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχο Γεώργιο Γιαννόπουλο, τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Ιωάννη Αργυρίου και τον Περιφερειακό Διοικητή της 6ης ΠΕΔΙΛΣ Νίκο Σκευοφύλακα επισκέφτηκαν την Πέμπτη αρχικά την Τήνο, στη συνέχεια την Πάρο, τη Νάξο, τα Κουφονήσια, την Σίφνο και την Σέριφο, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητας τους στα νησιά.
Στη Σύρο έφτασαν με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στις 5:30 το απόγευμα όπου τους υποδέχτηκαν στελέχη του Λιμενικού και της αστυνομίας.
Αρχικά, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου εκεί τους περίμεναν ο δήμαρχος κ. Μαραγκός και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δούναβης.
Ο κ. Μαραγκός τους καλωσόρισε στη Σύρο και ζήτησε από τον κ. Αναγνωστάκη τη στήριξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του για την αποτελεσματική συνεργασία που έχουν τα σώματα ασφαλείας με το νησί.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου κάνοντας μάλιστα δηλώσεις στα ΜΜΕ της Σύρου.
Δείτε το βίντεο: