25.6.17

Πρώτα παραλία και μετά μπαλίτσα


Για όσους δεν πάνε στην παραλία, η Κυριακή προσφέρεται για μπάλα. Confederations, Νορβηγία, Βραζιλία και Αργεντινή.

Κυριακή με Συνομοσπονδιών, Λατινική Αμερική και Νορβηγία. Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν κατά την Κυριακή 25 Ιουνίου. Αυτό βέβαια αφορά όσους δεν είναι σε κάποια παραλία με τα κοκτέιλ τους αγκαλιά. Γι' αυτούς δεν έχει σημασία ούτε, το Συνομοσπονδιών, ούτε το Μπραζιλέιρο, ούτε το ντέρμπι κορυφής της Νορβηγίας.
Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Στο Συνομοσπονδιών αρχικά, έχουμε την τελευταία αγωνιστική και του δεύτερου ομίλου. Η Γερμανία παίζει με το Καμερούν και η Χιλή με την Αυστραλία. Ίδια ώρα και τα δυο παιχνίδια (18:00). Θα κριθεί το ποιος θα τερματίσει πρώτος και ποιος δεύτερος. Ποιος θα παίξει ποιον στα ημιτελικά. Ελαφρύ προβάδισμα για την πρώτη θέση για τη Χιλή που έχει +1 γκολ στην διαφορά τερμάτων, όμως έχει 1 λιγότερο (3 εναντίον 4) στην επίθεση.
Στη Νορβηγία έχουμε πλήρη αγωνιστική με έξι παιχνίδια και το ντέρμπι μεταξύ Σάρπσμποργκ και Μπραν να ξεχωρίζει. Τρίτη εναντίον πρώτης και η Ρόζενμποργκ "καραδοκεί" για γκέλα της Μπραν. Σημαντικό ματς είναι και το Αάλεσουντ - Οντ Γκρέλαντ όπου θα παίξουν δυο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στη Λατινική Αμερική έχουμε παιχνίδια τόσο στην Αργεντινή όσο και στη Βραζιλία. Τέσσερα παιχνίδια στην Αργεντινή (τρια στις 22:00, ένα μετά τα μεσάνυχτα) και οκτώ παιχνίδια στη Βραζιλία (ένα στις 17:00, πέντε στις 22:00 και δυο μετά τα μεσάνυχτα). Επιλογές για όλους και όλες τις ώρες!
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.