28.6.17

Τζιχαντιστές τάισαν ερωτική σκλάβα Γιαζίντι με το κρέας του σφαγμένου μωρού της


Οι βάρβαροι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) τάισαν μια ερωτική σκλάβα Γιαζίντι, που τη βίαζαν και την κρατούσαν νηστική, με το ίδιο το μωρό της
Τη φρικιαστική ιστορία αποκάλυψε ένας Ιρακινός πολιτικός.
Δίχως να κατονομάσει την τραγική γυναίκα, ο πολιτικός ανέφερε ότι η γυναίκα κρατούνταν χωρίς φαγητό και νερό σε ένα υπόγειο στο Ιράκ επί τρεις ολόκληρες μέρες μετά την αιχμαλωσία της.

Εκτός από το βασανιστήριο της πείνας και της δίψας, η άτυχη σκλάβα έπρεπε να υπομείνει τη συνεχή σεξουαλική κακοποίηση των τζιχαντιστών, ενώ την ταλανούσε η αγωνία για το τι είχε απογίνει ο μόλις ενός έτους γιος της, τον οποίο είχαν αρπάξει από τα χέρια της όταν την έπιασαν.
Τελικά, μετά από τρεις ημέρες οι βασανιστές της εμφανίστηκαν με ένα πιάτο κρέας με ρύζι και της το πρόσφεραν.
Πεινασμένη, η γυναίκα καταβρόχθισε το φαγητό. Όταν τελείωσε, ο φρουρός που της έφερε το πιάτο της είπε ότι είχαν σφάξει το μωρό της και το είχαν μαγειρέψει για να της το προσφέρουν.
Όπως ανέφερε ο πολιτικός, η γυναίκα διασώθηκε λίγες μέρες αργότερα και μοιράστηκε την τραγική της ιστορία με τους στρατιώτες που την απελευθέρωσαν.
Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι που διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής θρησκείας. Κατοικούν στο βορειοδυτικό Ιράκ, στην περιοχή του Σιντζάρ ή Σινγκάλ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

tribune