21.6.17

Ρώσοι εναντίον Κριστιάνο


Ο πρώτος όμιλος του Συνομοσπονδιών στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Τετάρτη.

Μετά την "διακοπή" της Τρίτης για να "ισορροπήσει" το πρόγραμμα, έρχεται η Τετάρτη και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών αρχίζει και πάλι. Με παιχνίδια του πρώτου ομίλου. Επιπλέον, εχει και μεταμεσονύχτιο ποδοσφαιρικό μενού, με Καμπεονάτο Μπραζιλέιρο!
Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Στην Ευρώπη λοιπόν, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δυο παιχνίδια πρώτου ομίλου. Η Ρωσία παίζει με την Πορτογαλία. Οι Ρώσοι κέρδισαν τους Νεοζηλανδούς στην πρεμιέρα, όμως έπαιξαν το ευκολότερο ματς του ομίλου. Τώρα καλούνται να παιξουν απέναντι στον σούπερ σταρ της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Μεξικάνους (2-2), όμως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να "ρεφάρουν" την ισοφάριση που δέχτηκαν στις καθυστερήσεις.
Στο άλλο ματς, το Μεξικό παίζει με τη Νέα Ζηλανδία. Χαωτική η διαφορά των δυο ομάδων. Γεμάτοι ποιότητα οι Μεξικάνοι, πολύ κατώτεροί τους φαντάζουν οι Νεοζηλανδοί. "Πολλά με λίγα" στο παιχνίδι. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των παικτών του Οσόριο.
Μετά τα μεσάνυχτα, έχει πρωτάθλημα Βραζιλίας. Καμπεονάτο Μπραζιλέιρο. Έξι παιχνίδι για όλα τα γούστα. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.