16.6.17

Λονδίνο: Ένοπλος εισέβαλε στη Βουλή


Έκλεισαν οι πύλες του Γουέστμίνστερ, όπου επιχείρησε να εισβάλει οπλισμένος άνδρας με μαχαίρι. Το περιστατικό έγινε εκεί όπου τον περασμένο Μάρτιο είχε σκοτωθεί ένας αστυνομικός από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο London Bridge και το Κοινοβούλιο.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, επικαλούμενα την Αστυνομία του Λονδίνου, στο Κοινοβούλιο έχουν σπεύσει ένοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το περιστατικό.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται ένας άνδρας με γκρι ζακέτα να βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση, υπό την απειλή όπλου. 
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο χώρο της Βρετανικής Βουλής, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας τους σε κοντινό σημείο, άκουσαν κόσμο να φωνάζει "Μαχαίρι! Μαχαίρι!Μαχαίρι!".
Αμέσως έκλεισαν οι πύλες του Κοινοβουλίου και απαγορεύτηκε σε όσους ήταν εκείνη την ώρα μέσα να εξέλθουν του κτηρίου. 
Λίγο αργότερα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ωστόσο θα ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.
σύλληψη - άνδρα - Βουλή - Λονδίνο
Υπενθυμίζεται ότι η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, λόγω των αλεπάλληλων τρομοκρατικών χτυπημάτων τους τελευταίους τρεις μήνες. 
σύλληψη - άνδρα - Βουλή - Λονδίνο

σύλληψη - άνδρα - Βουλή - Λονδίνο
ant1news