11.6.17

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»


Σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της «Ημέρας προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

  • Δοξολογία υπέρ Αποστράτων Αστυνομικών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Πανοσιολογιοτάτου κ.κ. Μεθοδίου, εκπροσώπου του Παναγιωτάτου κ.κ. Άνθιμου, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
  • Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
  • Χαιρετισμός από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη.
  • Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο ΣΑΚΟΝΙΔΗ.
  • Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Γεώργιο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
  • Απονομή τιμητικών πλακετών από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης  και στην Ένωση Αστυνομικών Εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη αναγνώρισης για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.






Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές, κ. Σταύρος Καλαφάτης, κ. Θεόδωρος Καράογλου και κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Δήμου Δέλτα, κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού,  ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσ/νίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο β’ Βοηθός του Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γ.Α.Δ.Θ., εκπρόσωποι του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Πυροσβεστικού Σώματος, επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Ανώτεροι Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της  Ελληνικής Αστυνομίας, τα  μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής-Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, τα μέλη Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία,  οι Πρόεδροι και τα μέλη Δ.Σ. των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών.