23.6.17

Συλλαμβάνουν βρέφη στην Τουρκία αυτοί που κάνουν μάθημα “δημοκρατίας” στην Ελλάδα


Ερντογάν, Γιλντιρίμ, Τσαβούσογλου και Μουεζζίνογλου -μεταξύ άλλων- έχουν το θράσος να κάνουν “μαθήματα δημοκρατίας” στην Ελλάδα! Την ίδια ώρα το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της γειτονικής χώρας συλλαμβάνει μαζικά… βρέφη και τις μητέρες τους! Οι καταγγελίες από την Τουρκία γι΄ αυτή την απάνθρωπη τακτική όλο και πληθαίνουν.

Η Hatice Avan, γέννησε το  μωρό της ,όπως γράφει το turkishminute.com στη δυτική τουρκική επαρχία Denizli την Πέμπτη. Tην Παρασκευή  της ανακοινωθηκε ότι κρατείται , παρά την αντίρρηση του γιατρού της, κατηγορούμενη για σχέσεις με το κίνημα Γκιουλέν!
Η Avan, εργαζόταν σε φοιτητικό κοιτώνα που συνδέθηκε με το κίνημα Gülen πριν από τρία χρόνια! Μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, παρόλο που ο γιατρός της προειδοποίησε ότι είχε μόλις υποβληθεί σε  χειρουργική επέμβαση και υπέφερε .
Περισσότερες από 17.000 γυναίκες στην Τουρκία, πολλές με μικρά παιδιά, φυλακίστηκαν  και υπέστησαν βασανιστήρια και κακομεταχείριση στα κέντρα κράτησης και τις φυλακές, στο πλαίσιο της συστηματικής εκστρατείας εκφοβισμού και δίωξης  των αντιπάλων της κυβέρνησης, Η έκθεση με τίτλο “Η φυλάκιση των γυναικών στην Τουρκία: Συστηματική εκστρατεία δίωξης και φόβου” που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο από τη SCF είναι αποκαλυπτική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu , 154.694 άτομα έχουν κρατηθεί και 50.136 έχουν φυλακιστεί λόγω υποτιθέμενων σχέσεων με τον Gülen.
militaire

Συλληφθείς Γκιουλενιστής!
Juan