17.5.17

Σε πεδίο «μάχης» μεταξύ κουκουλοφόρων και MAT έχει μετατραπεί η πλατεία Συντάγματος (φωτό, βίντεο)

Οι γνωστοί πληρωμένοι από "κάποιους" για να δημιουργήσουν επεισόδια, να επέμβουν τα ΜΑΤ και να διαλυθεί η συγκέντρωση.Το ίδιο κόλπο κάθε φορά...Juan
___________________

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ

Της Χριστίνας Φλάσκου
Σε πεδίο «μάχης» μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων έχει μετατραπεί εδώ και λίγη ώρα η πλατεία Συντάγματος, όπυ σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα αλλά και χρήση χημικών.
 
Οι ταραξίες, που κατάφεραν και παρεισέφρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, άρχισαν να προκαλούν επεισόδια λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, και όταν έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος επιτέθηκαν με ρόπαλα, σφυριά και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, απάντησαν με χρήση χημικών. 

Οι κουκουλοφόροι αφού επιτέθηκαν με πέτρες, σφυριά, ρόπαλα και καδρόνια εναντίον των αστυνομικών,  συνέχισαν την επίθεση εναντίον των ΜΑΤ εκτοξεύοντας φωτοβολίδες με τη χρήση αυτοσχέδιων όπλων. 
Νωρίτερα ένταση προκάλεσε ομάδα αναρχικών στην Ομόνοια κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας.
Οι αναρχικοί που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας πέταξαν πέτρες εναντίον γνωστού φούρνου προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία. Στη συνέχεια και ενώ μέσω της οδού Σταδίου είχαν φτάσει στην πλατεία Κλαυθμώνος προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βανακί της ΕΡΤ, ενώ έσπασαν και άλλες βιτρίνες στην πορεία τους προς τη Βουλή.











 




eooauaty6


pronews