15.5.17

Το...παιδί μίλησε! Μιλάει και ο Γιωργάκης!!!


Ξεθάρρεψε και αντί να κρύβεται, "έσκασε μύτη"! (Ας όψεται η ηλίθια νομοθεσία με τις παραγραφές- του Βενιζέλου...)
Ειδικά εσύ, δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς, θα του έλεγε ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας...

Πτύσσον τους μηρούς σου άμφω Γιωργάκη...
Juan*

________________________________

...Δριμύτατη κριτική άσκησε στην κυβέρνηση αλλά και τη ΝΔ ο Γιώργος Παπανδρέου, κατηγορώντας τες πως νοιάζονται μόνο για την παραμονή και την κατάληψη της εξουσίας. 

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι στρατηγική επιδίωξη του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών ήταν και παραμένει η συνολική αλλαγή της χώρας. Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ ενόψει της συνδιάσκεψης που οργανώνεται στις αρχές Ιουνίου, τόνισε ότι «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η Δεξιά είναι τόσο ίδιοι, που συνδιαλέγονται με τα συμφέροντα και υπερασπίζονται το πελατειακό κράτος». 

«Είναι διαχειριστές ενός αμαρτωλού παρελθόντος», συμπλήρωσε. (προφανώς εννοεί το δικό του)

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, με αφορμή την έντονη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, ανέφερε ότι «τα δίνουν όλα για την εξουσία». Ειδικότερα, κατέκρινε την κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση που έκανε, λέγοντας ότι θα διδάσκεται ως η διαπραγμάτευση κάποιου που δίνει τα πάντα και χάνει ακόμα περισσότερα.

Ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε τους χειρισμούς της κυβέρνησής του με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που προώθησε και απάντησε στην κριτική που δέχεται για επιλογές που έκανε.

«Πήρα δύσκολες αποφάσεις και η απόφαση για το δημοψήφισμα έγινε για εθνικούς λόγους, για να σώσουμε τη χώρα. Οσο για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Σαμαράς είχε επίμονη άρνηση αν δεν συμμετείχε ο κ. Καρατζαφέρης. Στο τέλος του 2014 άφησε αδιαπραγμάτευτη τη χώρα, διευκολύνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε. 


πηγη: tanea.gr


*O Juan, είναι ελεύθερος συνεργάτης και σχολιαστής της Efenpress, με χαρακτηριστικό τρόπο σχολιασμού, χρησιμοποιών απλά αλλά επιτυχημένα σχόλια επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.
Efenpress