16.5.17

Τι δεσμεύθηκε ο Μητσοτάκης στους ένστολους

Με τις Ομοσπονδίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Συναντήθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Συζητήσαμε για τα προβλήματά τους και διαπίστωσα την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τόνισα ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση Ελευθερίας και Δημοκρατίας.
Δεσμεύτηκα ότι η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:
– Θα επιστρέψει, με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων
– Θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές».

tribune