12.5.17

ΣΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ «Σφάζει ζωντανά τα προσφυγόπουλα ο Ρ.Τ.Ερντογάν και τους παίρνει τα όργανα»! (Σκληρό βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη

Είναι γνωστό ότι το εμπόριο οργάνων θερίζει στη Τουρκία, αφού εκεί δεν παύουν ούτε λεπτό να εκμεταλεύονται τον πόνο των Σύρων... ακόμα και των μικρών παιδιών τους προκειμένου να πλουτίσουν.
 
Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο φρίκης που δείχνει ένα μικρό παιδάκι τη στιγμή που το πάνε στο «σφαγείο» ώστε να του πάρουν κάποιο όργανο του σώματος του.
 
Το παιδί κλαίει με λυγμούς και παρακαλάει να το αφήσουν αλλά με απόλυτη ψυχρότητα επαγγελματία δολοφόνου κάποιος το τοποθετεί πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.
 
Ο Σύριος δημοσιογράφος και ακτιβιστής, Maytham AlAshkar, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα ανατριχιαστικό βίντεο, στο οποίο άγνωστοι παίρνουν τα όργανα παιδιών προσφύγων ενώ είναι ακόμη ζωντανά, στην Τουρκία.
 
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει πάνω από το βίντεο:
 
«Φρικιαστικό βίντεο από την Τουρκία: Παίρνουν τα όργανα παιδιών της Συρίας ενώ είναι ακόμη ζωντανά! Η διακίνηση οργάνων είναι πολύ ενεργή στην Τουρκία, πρόκειται για μια μεγάλη μαφία. Αρκετοί Σύριοι πρόσφυγες που έφτασαν στην Τουρκία, σκοπεύοντας να πάνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαφανίστηκαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα! Κοινοποιήστε το αμέσως!».
 
Η ανάρτηση έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Reuters τον Απρίλιο, το οποίο κάνει λόγο για «έξαρση» της διακίνησης οργάνων στον Λίβανο, όπου σε μια στιγμή απελπισίας, οι Σύριοι πουλούν όργανά τους.
 
Επιπλέον, ρεπορτάζ του Fix News τον Φεβρουάριο ανέφερε ότι πρόσφυγες πουλούν τα όργανά τους προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 
Ο δημοσιογράφος  Maytham AlAshkar
 
Φωτογραφία του χρήστη Maytham AlAshkar.