7.5.17

Οι μάχες για Ευρώπη και παραμονή συνεχίζονται!


Κυριακή με πολύ μπάλα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και μπορεί οι περισσότεροι τίτλοι να έχουν κριθεί, όμως από κει και κάτω γίνεται πραγματικά... χαμός!

Μια ακόμα Κυριακή γεμάτη από μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι, γεμάτη από ποδόσφαιρο στα μεγαλύτερη γήπεδα της ηπείρου! Και ντέρμπι Βενγκέρ - Μουρίνιο έχουμε που θα κρίνει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ και ντέρμπι Μίλαν - Ρόμα έχουμεκαι γενικά "πολύ πράγμα"! Όπως και να το κάνεις, τα πρωταθλήματα τελειώνουν και οι εκκρεμότητες λιγοστεύουν βδομάδα με τη βδομάδα.
Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν!
Αρχίζουμε από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγαλύτερο ματς της ημέρας. Ή αλλιώς, ο Βενγκέρ φιλοξενεί το Μουρίνιο! Και αν ο Ζοζέ έχει ημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ μπροστά του, αυτό δεν μπορεί να "αλλοιώσει" το γεγονός πως θέλει να δει τον Βενγκέρ να "υποφέρει"! Νωρίτερα η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον και η ομάδα του Κλοπ θέλει να μην "πετάξει" βαθμούς στη μάχη για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ!#####
Στη Σέριε Α που έχει και τη "μερίδα του λέοντος" κάθε Κυριακή, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με τη Ρόμα. "Καίγονται" και οι δυο για βαθμούς. Οι μεν μπας και πιάσουν την Αταλάντα (παει στο Ούντινε) αλλά και για να ξεφύγουν από την Ίντερ, οι δε γιατί όπως τα έκαναν τον τελευταίο καιρό, η Νάπολι έχει βρεθεί στο -1 στην κούρσα της δεύτερης θέσης. Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει το παιχνίδι της Πεσκάρα με την Κροτόνε, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί στο -4 από το "θαύμα" της σωτηρίας.
Στην Μπουντεσλίγκα, το Αμβούργο και η Μάιντζ παίζουν για την "επιβίωσή" τους αφού είναι οι δυο από τις τρεις ομάδες που φαίνεται πως θα παλέψουν για να αποφύγουν τα play-out. Στο άλλο ματς της ημέρας συναντώνται τα δυο "αουτσάιντερ" για τα εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ, Φράιμπουργκ και Σάλκε. Δυνατή εντός έδρας η Φράιμπουργκ, αλλά πιο έμπειρη ομάδα η Σάλκε.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τα περισσότερα θέματα έχουν ξεκαθαρίσει (εκτός από το σημαντικότερο, τον τίτλο), όμως η 5η και 6η θέση "παίζονται" ακόμα. Η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πάει στην έδρα της Αλαβές θέλοντας να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Στη Λιγκ 1, η ημέρα μας έχει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Νις. Δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο οι Νικαιώτες (εκτός αν κάνει κανένα δώρο η Παρί) αντιθέτως όμως η Μαρσέιγ "καίγεται" για βαθμούς για να βγει στο Γιουρόπα.
Τέλος, στη Φούτμπολ Λιγκ, έχουμε φουλ αγωνιστική δράση! Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Αιγινιακό με τους γηπεδούχους να παίζουν το "τελευταίο τους χαρτί" στη μάχη της παραμονής.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.