18.5.17

ΕΚΤΑΚΤΟ: Aυτοκίνητα «θέρισαν» πεζούς στη Νέα Υόρκη - 2 νεκροί και πολλοί τραυματίες


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα δεύτερο όχημα "θέρισε" πεζούς, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον ακόμα έναν νεκρό και πέντε τραυματίες, τρεις εκ των οποίων δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή!
 
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στον δήμο του Staten Island, της Νέας Υόρκης και πλέον στις έρευνες συμμετέχει και το FBI, μαζί με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.
 
Το ένα άτομο εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ άλλα τρία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα στο Staten Island, με συνέπεια να χτυπηθούν 11 άτομα. 
 
Τίποτα δεν είναι ακόμη δεδομένο, ωστόσο ένα δεύτερο κρούσμα με όχημα που ακολουθεί τρελή πορεία και σκορπά τον θάνατο, με λίγα λεπτά διαφορά από το πρώτο, αποτελεί σίγουρα "red flag" για τις αμερικανικές Αρχές.
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
Αυτοκίνητο σκούρο κόκκινου χρώματος χτύπησε με ταχύτητα πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, και προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα.
 
Μέχρι στιγμής αναφέρονται ένας νεκρός και πάνω από 13 τραυματίες οι οποίοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία.
 
Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει αποκλείσει την περιοχή.
 
Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες. Τα καταστήματα στην Times Square έχουν αποκλειστεί, μέχρι να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή κάτι άλλο.
 
 
 
 

At least one dead from Times Square vehicle on sidewalk. Others injured.
pronews