13.4.17

Oλυμπιακός - ΑΕΚ και Europa League


M. Πέμπτη με Kύπελλο Ελλάδας και Εuropa League!

Μπορεί να αρχίζουν να... σοβαρευουν τα πράγματα, όσον αφορά τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως ακόμα και τη Μ. Πέμπτη έχουμε σπουδαία αθλητικά γεγονότα να ασχοληθούμε. Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς αναμένεται άκρως συναρπαστικό, ενώ στα της Ευρώπης έχουμε τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Europa League. Για τους φίλους του μπάσκετ, επίσης, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην παραμονή, αλλά και στην τελευταία θέση των play off.
Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.
Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο, η αναμέτρηση που αναμένεται να κλέψει την παράσταση είναι ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Γήπεδο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει ακόμα έναν τίτλο πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και να κλείσουν τη χρονιά με το double. Ο Τάκης Λεμονής επιστρατεύτηκε από τη διοίκηση των πρωταθλητών για να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας το τελευταίο δίμηνο, έχοντας αποδείξει ότι είναι ένας τεχνικός που γνωρίζει τη νοοτροπία και την ψυχολογία της. Από τη μεριά της, η ΑΕΚ θα πάει στον Πειραιά με σκοπό καταρχάς να μη χάσει, ώστε το έργο της στη ρεβάνς να μην είναι... βουνό. Η ομάδα του Χιμένεθ είναι πλέον ακόμα πιο άνετη όσον αφορά τα play off και ο μεγαλύτερός στόχος της είναι το ριπίτ, ύστερα από την κατάκτηση του περσινού Κυπέλου.
Περνώντας στο Europa League, έχουμε τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το μεγάλο όνομα εδώ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της πολύ φιλόδοξης και επικίνδυνης Άντερλεχτ. Από εκεί και πέρα... σφαγή θα γίνει στα ζευγάρια Λυών - Μπεσίκτας και Άγιαξ - Σάλκε, ενώ φαβορί έχει το ματς Θέλτα - Γκενκ, όπου οι Ισπανοί αν εμφανιστούν σοβαροί δε θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Τέλος, για την Basket League διεξάγεται η 26η και τελευταία αγωνιστική με όλα τα ματς που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον να γίνονται την ίδια ώρα (17:00), ενώ το αδιάφορο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 19:00. Τη μεγαλύτερη αγωνία παρουσιάζουν σίγουρα τα ζευγάρια Απόλλων Πατρών - Λαύριο και Κόροιβος - Προμηθέας, καθώς οι γηπεδούχοι μάχονται για τη σωτηρία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι για την είσοδο στα play off μέσω της όγδοης θέσης. Πραγματικά, εντυπωσιακό τέλος. Στα άλλα ματς ξεχωρίζει το Άρης - ΑΕΚ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Κύμη, Δόξα Λευκάδας - Ρέθυμνο και Κολοσσός - Τρίκαλα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.