15.4.17

Πρώτη Ανάσταση με 'Ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα'


Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν.

Τι κι αν εδώ γιορτάζουμε την Πρώτη Ανάσταση του Κυρίου, έχοντας το νου μας στον αυριανό οβελία; Στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν καταλαβαίνουν τίποτα και το πρόγραμμα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μ. Σάββατο, λοιπόν, και το ματς που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν, το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να κρίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις μισητές συμπολίτισσες.
Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.
Ξεκινώντας δικαιωματικά, λοιπόν από τη Serie A, νωρίς το μεσημέρι έχει οριστεί να διεξαχθεί το ντέρμπι στο Μιλάνο. Ίντερ εναντίον Μίλαν, σε μια μάχη ανάμεσα σε δυο μισητές αντιπάλους, τους οπαδούς των οποίων δε χωρίζουν μόνο οι φανέλες των ομάδων τους, αλλά και οι ταξικές διαφορές από τις αρχές της ιστορίας τους. Η,(τυπικά) γηπεδούχος Ίντερ προέρχεται από τα δύο... χαστούκια από Κροτόνε και Σαμπντόρια, ήττες οι οποίες την άφησαν πίσω στη διεκδίκηση του Champions League, ενώ κινδυνεύει πλέον και το Europa. Η Μίλαν, από την άλλη, βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι, καθώς παραμένει για τρία σερί ματς αήττητη, ενώ την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε με 4-0 την Παλέρμο. Πάντως, όποια και αν είναι η κατάσταση των ομάδων, το Μιλάνο ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς, αφού το γόητρο παίζει σπουδαίο ρόλο σε τέτοιου είδους ντέρμπι. Από εκεί και πέρα στα άλλα ματς, η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται στην έδρα της Πεσκάρα, η δεύτερη Ρόμα υποδέχεται την δυνατή Αταλάντα, ενώ η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ουντινέζε.
Στην Premier League δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερα εμπορικό ματς, ενώ ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Τότεναμ - Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ, Έβερτον - Μπέρνλι και Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι. Στη Ligue 1 της Γαλλίας, η εκπληκτική Νις κάνει ακόμα όνειρα τίτλου υποδεχόμενη την Νανσί που "καίγεται" για βαθμούς, ενώ ποντάρει και στην κούραση της Μονακό, η οποία φιλοξενεί τη Ντιζόν. Ενδιαφέρον προκαλεί η μάχη που δίνει η Λοριάν τον τελευταίο καιρό για αποφυγή του υποβιβασμού, μετρώντας τρεις σερί νίκες και σήμερα φιλοξενείται από την Μονπελιέ. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι τα: Γκινγκάμπ - Τουλούζ, Μετς - Καέν και Ρεν - Λιλ.
Στην Βundesliga, το ματς που ξεχωρίζει είναι το Λεβερκούζεν - Μπάγερν, με τους πρωταθλητές να έρχονται "λαβωμένοι" από την ήττα με 1-2 από τη Ρεάλ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League και θέλουν σίγουρα μια νίκη που θα τους τονώσει ψυχολογικά, αλλά και θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του τίτλου. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Λειψία - Φράιμπουργκ, Ντόρτμουντ - Άιντραχτ και Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ.
Τέλος, στην Primera Division, η πρωτοπόρος Ρεάλ μετά από το διπλό μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League δοκιμάζεται στην έδρα της Χιχόν, ενώ η Μπαρτσελόνα που υποδέχεται τη Σοσιεδάδ περιμένει ένα... στραβοπάτημα της "βασίλισσας" για να την πλησιάσει στην κορυφή. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα ματς Λα Κορούνια - Μάλαγα και Ατλέτικο - Οσασούνα.
Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.