22.4.17

Όλα τα φώτα στο 'Στάνφορντ Μπριτζ'


Η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Όσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους, τόσο περισσότερο αυξάνεται το ενδιαφέρον όσον αφορά τις διάφορες διεκδικήσεις θέσεων. Σήμερα πάντως, το ματς που ξεχωρίζει έρχεται από το Κύπελλο Αγγλίας, όπου και διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ. Στην Ιταλία έχουμε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Ίντερ, ενώ σημαντική είναι η αναμέτρηση για την Primeira Liga της Πορτογαλίας ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα.
Δες ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα.
Ξεκινώντας από την Αγγλία και το Κύπελλο, έφτασε η ώρα του πρώτου ημιτελικού της διοργάνωσης. Στο "Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα ματς που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ούτε παραγγελία να ήταν, καθώς αναμετρώνται οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Οι "μπλε" προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους "σπερς" να τους πλησιάσουν στο -4 με τη νίκη τους επί της Μπόρνμουθ (4-0). Φέτος και οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς, με τον αυριανό αγώνα να μην έχει καμία σχέση με αυτούς, καθώς είναι νοκ άουτ και πρόκειται να κρίνει τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Μένοντας στο Νησί, αγωνιστική κίνηση έχει και η Premier League, όπου διεξάγονται τα παιχνίδια Γουέστ Χαμ - Έβερτον, Μπόρνμουθ - Μίντλεσμπρο, Σουόνσι - Στόουκ και Χαλ - Γουότφορντ.
Στη Ligue 1 της Γαλλίας, μόλις πέντε αγωνιστικές παραμένουν για το τέλος της και το θερμόμετρο παραμένει υψηλό σε όλα τα επίπεδα. Η Παρί υποδέχεται την Μονπελιέ με σκοπό έστω και προσωρινά να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία. Στα άλλα ματς έχουμε τα ζευγάρια Καέν - Ναντ, Λιλ - Γκινγκάμπ, Λοριάν - Μετς, Μπορντό - Μπαστιά και Ντιζόν - Ανζέρ. Στη Βundesliga, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Ντόρτμουντ, ενώ ακολουθεί σε σημασία και το Χέρτα - Βόλφσμπουργκ. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια Μπάγερν - Μάιντς, Αμβούργο - Ντάρμσταντ, Ίνγκολσταντ - Βέρντερ και Άιντραχτ - Άουγκσμπουργκ.
Περνώντας στην Ισπανία, αμφίρροπη αρκετά είναι η αναμέτρηση Μάλαγα - Βαλένθια, ενώ πονηρή έξοδο έχει η Ατλέτικο στην έδρα της Εσπανιόλ. Τα παιχνίδια Βιγιαρεάλ - Λεγανές και Οσασούνα - Χιχόν αναμένεται να κρίνουν πολλά για τις φιλοξενούμενες, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Στην Serie A της Ιταλίας, το ματς Ίντερ - Φιορεντίνα είναι αυτό που ξεχωρίζει, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πέμπτη θέση, εκεί που βρίσκεται η Αταλάντα που αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μπολόνια. Στην Primeira Liga της Πορτογαλίας υπάρχει το ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και τη Μπενφίκα, το οποίο εκτός από το γόητρο έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι "αετοί" θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να αυξήσουν την διαφορά τους από τη δεύτερη Πόρτο στο +6 και να περιμένουν μήπως οι "δράκοι" στραβοπατήσουν στο κυριακάτικο ματς.
Τέλος, για την Basket League έχουμε τον αγώνα Λαύριο - ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των play off, όπου ο "δικέφαλος του βορρά" προηγείται με 1-0 στις νίκες.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.