22.4.17

Ιντλίμπ: Μυστική συνάντηση πρακτόρων της Άγκυρας και της al-Qaeda θάφτηκε κάτω από τις ρωσικές βόμβες


 ΡΩΣΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ 

Μια μυστική, που δεν έμεινε τελικά μυστική, συνάντηση εκπροσώπων των οργανώσεων Turkistan Islamic Party (πράκτορες Ουιγούροι της Άγκυρας) (TIP) και της Tahrir al-Sham της al-Qaeda της Συρίας κτύπησαν ρωσικά βομβαρδιστικά στην περιοχή της Ιντλίμπ.

Η συνάντηση η οποία πραγματοποιείτο σε στρατόπεδο εκπαίδευσης της Tahrir al-Sham είχε ως στόχο το συντονισμό των οργανώσεων για την εκδήλωση επίθεσης στην περιοχή της Λαττάκεια, όπου βρίσκονται τόσο η ρωσική αεροπορική βάση της Khmeimim  όσο και η ναυτική βάση της Ταρτούς.
Οι πληροφορίες όμως που έφτασαν στο ρωσικό στρατηγείο για κριθήκαν ως απόλυτα αξιόπιστες με αποτέλεσμα τα ρωσικά βομβαρδιστικά να πραγματοποιήσουν την επίθεσή τους.
Τα κτυπήματα ήταν ακριβή και καταστρεπτικά με αποτέλεσμα πολλά ηγετικά στελέχη και των δύο οργανώσεων να σκοτωθούν.
Ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το όσοι εκ των ισλαμιστών βρήκαν το θάνατο αλλά από τις εικόνες των βίντεο τα κτυπήματα ήταν ισοπεδωτικά, καταστρέφοντας και τα ίδια τα στρατόπεδα εκπαίδευσης.  
Να σημειωθεί πως οι πράκτορες της Άγκυρας της οργάνωσης TIP χρησιμοποιούν τουρκικές τράπεζες για να συγκεντρώνουν  δωρεές μέσω του οργανισμού"Türkistan İslam Derneği" και τη ιστοσελίδας τους "Doğu Türkistan Bulenti".
πηγη:pronews