11.3.17

Αστυνομικός δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά (upd) (βίντεο)


ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ - AΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 

Ανανέωση (10:00)  Ομολόγησε ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Λεύκη Καστοριάς.
Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.
Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.
-----------------------------------------------------------------------------
Σάλος έχει προκληθεί με τις πρώτες πληροφορίες, που αποκαλύπτουν πως ένας αστυνομικός, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στην Καστοριά.

Οι αρχές ανακρίνουν τον αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για... τον εντοπισμό του δολοφόνου!

Ο αστυνομικός που φέρεται ως ύποπτος για την δολοφονία του ταξιτζή τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Καστοριά.

Ο άτυχος 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι, στις 20:45 το βράδυ της Παρασκευής. Ο ταξιτζής είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 52χρονος φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο και ένα στο στήθος, που φαίνεται ότι έχουν προέλθει από 45αρι πιστόλι.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από συγγενείς του, σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων μακριά από το ταξί του
pronews